Αίγιο: Πήγε για ακτινογραφία στο νοσοκομείο και πέθανε
Η 67χρονη στο Αίγιο είχε υποστεί κάταγμα
-
Μαξίμου: Επιτέθηκε στον Καραμανλή για το αγροτικό, αναδίπλωση όμως μετά τις υποκλοπές – Εικόνα πολιτικής απομόνωσης για Μητσοτάκη
-
Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα
-
Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
-
Προσοχή: Ανακαλείται παρτίδα γνωστού λικέρ
Λίγα 24ωρα μετά την τραγική κατάληξη ασθενούς που έφυγε χωρίς εξιτήριο από το Νοσοκομείο Ρίου και κατέληξε, ένα δυσάρεστο περιστατικό αυτή τη φορά κατεγράφη στο νοσηλευτικό ίδρυμα στο Αιγίο.
Δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή
Σύμφωνα με πληροφορίες 67χρονη που είχε υποστεί κάταγμα και ενώ βρισκόταν στο Ακτινολογικό Τμήμα, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το ιατρικό προσωπικό , αλλά παρά την μάχη που έδωσε για να την κρατήσει στην ζωή, η γυναίκα κατέληξε.
- Φοινικούντα: Ο 22χρονος που παραδόθηκε και παρίστανε τον συνεργό είναι ο εκτελεστής της διπλής δολοφονίας
- Άρης Betsson – Βενέτσια 90-86: Έδειξε χαρακτήρα και έβαλε βάσεις πρόκρισης
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα
- THEON: Συμφωνία αξίας 1 δισ. ευρώ για προμήθεια συστημάτων νυχτερινής όρασης
- «Δεν υπάρχει ειρήνη και χαρά»: Η Ισλανδία μποϊκοτάρει τη Eurovision για το Ισραήλ – Πέντες χώρες εκτός
- LIVE: Μπενφίκα – Νάπολι
- ΗΠΑ: Ίσως να ζητούν από τουρίστες το ιστορικό τους στα social media τα τελευταία πέντε χρόνια για να εισέλθουν
- LIVE: Ντόρτμουντ – Μπόντο/Γκλιμτ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442