Αγωνία για την 15χρονη από τον Βόλο, η οποία εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.
Η μαθήτρια της Α’ Λυκείου φαίνεται ότι βρισκόταν σε καφετέρια της πόλης και η τελευταία φορά που εθεάθη ήταν γύρω στις 13:00, όταν και κατευθυνόταν προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα magnesianews.gr.
Οι γονείς της ανήλικης δήλωσαν την εξαφάνισή της στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και άρχισε άμεσα η έρευνα για τον εντοπισμό της, η οποία είναι, έως τώρα, άκαρπη.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το κινητό της ανήλικης είναι απενεργοποιημένο, ενώ η νεαρή δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα.
Η αστυνομία διερευνά όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για να εντοπιστεί η 15χρονη.
Σημειώνεται πως την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα και ένα τζιν παντελόνι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.