Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξύπνησε η 48χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με θρόμβωση μετά το Johnson & Johnson

Ξύπνησε η 48χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με θρόμβωση μετά το Johnson & Johnson

Παρότι οι γιατροί μετέφεραν στην αδελφή της, Βίκυ, και στο σύζυγό της τελευταίας, Γιώργο, ότι η ζωή της «κρεμόταν από μια κλωστή», σήμερα η Κορίνα ανέκτησε τις αισθήσεις της, αντιμετώπισε την εσωτερική αιμορραγία και πηγαίνει ήδη καλύτερα.

Καλύτερα στην υγεία της είναι η 48χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με θρόμβωση μετά από εμβολιασμό με Johnson and Johnson. H 48χρονη Κορίνα ανέκτησε τις αισθήσεις της και ζήτησε να μιλήσει με τους συγγενείς της.

Υπενθυμίζεται ότι επτά ημέρες μετά από τον εμβολιασμό της, η 48χρονη νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας και έπειτα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, αφού το χτύπημα στην υγεία της ήταν πολλαπλό – θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι και στο αριστερό νεφρό.

Παρότι οι γιατροί μετέφεραν στην αδελφή της, Βίκυ, και στο σύζυγό της τελευταίας, Γιώργο, ότι η ζωή της «κρεμόταν από μια κλωστή», σήμερα η Κορίνα ανέκτησε τις αισθήσεις της, αντιμετώπισε την εσωτερική αιμορραγία και πηγαίνει ήδη καλύτερα.

«Μας πήραν μέσα από τη ΜΕΘ»

Ο σύζυγος της αδελφής της Κορίνας, κ. Γιώργος, ανέφερε στο Newsit: «Μας πήραν μέσα από τη ΜΕΘ με κινητό τηλέφωνο κάποιου γιατρού. Ο γιατρός έδωσε το τηλέφωνο στην Κορίνα να μας μιλήσει. Σοκαρίστηκα στην αρχή, δεν το πίστευα. Το ζήτησε απ’ ο,τι φαίνεται η ίδια η Κορίνα να μας ακούσει. Πρώτα μίλησε σε εμένα. Της είπα: “Κορίνα, καρδούλα μου, κορίτσι μου, πώς είσαι; Καλύτερα; Μου απάντησε: “ναι καλύτερα” και μετά της έδωσα την αδελφή της, με την οποία μίλησε αρκετή ώρα δεδομένης της κατάστασής της. Πολύ συγκινητικές οι στιγμές, αν σκεφτείτε ότι δεν μπορούμε καθόλου να τη δούμε και ήμασταν στο σκοτάδι».

Το γεγονός πως η 48χρονη από την Θήβα είναι αυτή τη στιγμή καλά, μας επιβεβαίωσε και η Αναστασία Κοτανίδου, διευθύντρια της ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της 48χρονης

Ο κ. Γιώργος είπε ακόμα στο newsit.gr πως οι γιατροί λένε στην οικογένεια πως απ’ο, τι φαίνεται, η Κορίνα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, πως η αιμορραγία αντιμετωπίστηκε και πως πηγαίνει καλύτερα η ασθενής, αλλά πως παρ’ όλα αυτά παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι και το ίδιο συστήνουν να κάνουν και οι συγγενείς, μιας και όπως εξηγούν στους οικείους της Κορίνας είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, τέτοια επιπλοκή μετά από εμβόλιο.

Ο ίδιος τόνισε ακόμα πως όλα τα μέλη είναι ένθερμοι υποστηρικτές των εμβολίων. Ο κ. Γιώργος εμβολιάστηκε μάλιστα πριν από λίγο καιρό με το Astrezenca, εμφανίζοντας μόνο λίγο πυρετό όπως μας είπε την πρώτη ημέρα. «Με την Κορίνα τα πράγματα πήγαν αλλιώς. Αυτό που λέμε λοιπόν με τη σύζυγο μου είναι ότι πρέπει να υπάρχουν πιο αναλυτικές οδηγίες ποιος πρέπει να κάνει ποιο εμβόλιο, όπως συμβαίνει και στις άλλες χώρες. Να υπάρχει κατηγοριοποίηση. Εμείς δεν υποψιαστήκαμε τίποτα, ούτε φοβόμασταν, οι εξετάσεις της Κορίνας, ήταν καλύτερες από τις δικές μου και της συζύγου μου. Δεν είναι όλα τα εμβόλια κατάλληλα για τον καθένα, αυτό λέμε».

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024