Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου

Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου

Στις 9:00 το πρωί αναμένεται να φτάσει η σορός του με C-130 στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα και στη συνέχεια οδικώς στην Καρδίτσα

Σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι κηδεύεται σε βαρύ πένθος ο 34χρονος Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, στη γενέτειρά του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Στις 9:00 το πρωί αναμένεται να φτάσει η σορός του με C-130 στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα, όπου θα τελεστεί τρισάγιο και στη συνέχεια οδικώς, συνοδεία της συζύγου του, θα φτάσει στην Καρδίτσα.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια συντριβής του MIRAGE-2000-5, εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Έμπειροι αξιωματικοί εκτιμούν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό της απώλειας χωρικού προσανατολισμού, γνωστής και ως παραίσθησης που ο πιλότος χάνει τα όρια και δεν έχει αντίληψη, μπερδεύει το γαλάζιο του ουρανού με αυτό της θάλασσας.

Βάσιμο θεωρείται και το σενάριο ότι το δυστύχημα έγινε της νέφωσης και της χαμηλής ορατότητας που επικρατούσαν στην περιοχή. Επίσης, η αφρικανική σκόνη δυσχέραινε κατά πολύ την ατμόσφαιρα.

Λιγότερο πιθανό είναι το σενάριο μηχανικής βλάβης.

Στήριξη της οικογένειας του Σμηναγού Μπαλταδώρου

Εις ένδειξη τιμής της προσφοράς του άτυχου σμηναγού στην εθνική ασφάλεια της χώρας, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ανακοίνωσε χθες ότι η Βουλή υιοθετεί τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Η «υιοθεσία» συνοδεύεται από ετήσια οικονομική στήριξη της οικογένειας του εκλιπόντος, περίπου 17.000 ευρώ για τα δύο παιδιά.

Η Super League ανακοίνωσε επίσης ότι θα προσφέρει στην οικογένεια του άτυχου σμηναγού 100.000 ευρώ εις ένδειξη υποστήριξή της.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024