Συνεχίστηκε την Πέμπτη (16/4) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Στο πρόγραμμα των «πρασίνων» πήρε κανονικά μέρος ο Σωτήρης Κοντούρης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται να βρεθεί έτσι κανονικά στην αποστολή της ομάδας του.
Επιπροσθέτως, στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετείχε επίσης ο Αχμέντ Τουμπά που είχε πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους τις τελευταίες ημέρες και επίσης τέθηκε στη διάθεση του Ράφα Μπενίτεθ.
Αντιθέτως, ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάλμερ – Μπράουν, ατομικό έκανε ο Τζούριτσιτς, θεραπεία και ατομικό ο Κάτρης και θεραπεία οι Ντέσερς και Σισοκό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Άστον Βίλα έκανε ξανά… πλάκα στην έδρα της, νίκησε με 4-0 την Μπολόνια και προκρίθηκε στους «4» του Europa League, συνεχίζοντας αήττητη στο «Villa Park», με εξαίρεση την επική εμφάνιση που έκανε ο Ολυμπιακός πριν δύο χρόνια.
Η συγκινητική ιστορία του 15χρονου επιθετικού της Ίντερ Φιλίπο Σεραντόνι – Από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του, στην επιστροφή του στη δράση με τους «νερατζούρι».
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.