Ολυμπιακός: Βράβευσε τους Γκος και Ράιτ (vid)
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος βραβεύτηκε μαζί με τον Μόουζες Ράιτ από τον Ολυμπιακό, για την προσφορά τους στην πειραϊκή ομάδα.
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος επέστρεψε στο ΣΕΦ για τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζαλγκίρις και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων.
Ο γκαρντ αγωνίστηκε με τους Πειραιώτες από το 2023 έως το 2025 και χειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στο παρκέ του φαληρικού σταδίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βράβευσαν τους δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού Νάιτζελ Γούιλιαμς Γκος και Μόουζες Ράιτ.
Δείτε το βίντεο της αποθέωσης του Γκος:
- Ισπανία: Εν μέσω σεξουαλικών σκανδάλων που πλήττουν την κυβέρνηση, ο Σάντσεθ επιβεβαιώνει τη δέσμευση του στο φεμινισμό
- Νέα προβλήματα στην ΑΕΚ: Νοκ-άουτ και οι Σίλβα, Λεκαβίτσιους
- Δένδιας: «Τα 7 δισ. ευρώ στην άμυνα είναι το τίμημα της προστασίας απέναντι σε υπαρκτή απειλή»
- Μπλόκα: Οι πρώτες αντιδράσεις των αγροτών στις ανακοινώσεις Τσιάρα – «Επικοινωνιακό παιχνίδι» χωρίς «έμπρακτα μέσα»
- Πώς ο δικηγόρος του Μάικλ Τζάκσον έγινε ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο του θεάματος
- Η γη της ελιάς: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
