Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 4-0: Σκορπάει… τρόμο ο Εμπαπέ και «πετάει» η Βασίλισσα
Η Ρεάλ δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στη Μαδρίτη απέναντι στη Βαλένθια και τη διέλυσε με 4-0, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να συνεχίζει να πετάει... φωτιές.
Νίκη… στο ρελαντί για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 4-0 κόντρα στη Βαλένθια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Τα δύο γκολ για τη «βασίλισσα» πέτυχε ο Εμπαπέ, ενώ «δίχτυα» βρήκαν επίσης και οι Μπέλινγκχαμ – Καρέρας, οι οποίοι διαμόρφωσαν την τεσσάρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη La Liga και «μετράει» μόνο μία ήττα, από την Ατλέτικο. Από την άλλη η Βαλένθια βρίσκεται στη 18η θέση.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και «απείλησαν» για πρώτη φορά στο 14′ με σουτ του Μπέλινγκχαμ.
Λίγα λεπτά αργότερα, στο 19′ ο Εμπαπέ άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα» με εύστοχη εκτέλεση σε κερδισμένο πέναλτι. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ διπλασίασε τα τέρματα του στο 31′ όταν εκμεταλλεύτηκε το πλασέ του Γκιουλέρ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 3-0 των Μαδριλένων, αφού ο Μπέλινγκχαμ άνοιξε λογαριασμό στο παιχνίδι στο 44′, όταν «σημάδεψε» στην δεξιά γωνία της εστίας του Αγκιρεθάμπαλα.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος με την Ρεάλ να έχει επιβάλλει το ρυθμό της και στο 88′ «βρήκε δίχτυα» και ο Καρέρας ο οποίος «έγραψε» το τελικό 4-0.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λανουά είναι εκτεθειμένος. Η ουσία είναι ότι στα πλέι οφ τίτλου της Super League έγιναν σημαντικά λάθη κατά του Ολυμπιακού σε τέσσερα ματς των πλέι οφ. Δεν ξανάγιναν τόσα φάλτσα εναντίον μιας ομάδας
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!