Η ΑΕΚ πέρασε από τη Λιβαδειά με… αλλοίωση Παπαπέτρου και γκολ του Κοϊτά στο 69′, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 του Λεβαδειακού για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έκανε το 3/3 στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Κηφισιά, καθώς έχασε με 3-2 και γκολ στις καθυστερήσεις από την ομάδα του Σεμπαστιάν Λέτο στο Πανθεσσαλικό.
Η ΑΕΛ που έπαιζε την ίδια ώρα με τους πράσινους ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα του Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ αυτή την ώρα η ΑΕΚ, αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας.
Χθες (13/9) ο Ολυμπιακός διέλυσε με 5-0 τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Άρης πέρασε από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου. Τέλος και ο Βόλος νίκησε με 2-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Εκκρεμεί το ΟΦΗ – ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, ένα ματς το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:
Ο Νίκολιτς μίλησε με συγκίνηση για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον αείμνηστο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, αποθεώνοντας δύο από τις σημαντικότερες μορφές της σερβικής μπασκετικής σχολής
Με ηγέτη τον Χρήστο Τζόλη (γκολ και ασίστ) η ομάδα του Ιβάν Λέκο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της Μαλίν και κατέκτησε το βελγικό πρωτάθλημα, με... διάλειμμα ενός έτους,