Αμυντικοί: 3. Ορτέγκα, 4. Μπιανκόν, 5. Πιρόλα, 6. Καλογερόπουλος, 20. Κοστίνια, 21. Βέζο, 23. Ροντινέι, 39. Γκουστάβο Μάνσα, 45. Ρέτσος, 70. Μπρούνο.
Επιθετικοί: 9. Ελ Κααμπί, 11. Γιάρεμτσουκ, 99. Ταρέμι.
Ο Ολυμπιακός έκανε φοβερή μεταγραφική ρελάνς τις τελευταίες ημέρες, φέρνοντας στην Ελλάδα τους Γκουστάβο Μάνσα, Μέχντι Ταρέμι και Ντάνιελ Ποντένσε.
Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει πάρει ξανά τον ίδιο αριθμό με την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Το νούμερο 56. Από εκεί και πέρα έγιναν γνωστοί και οι αριθμοί που θα φορούν στην πλάτη τους τα άλλα δύο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα των νταμπλούχων Ελλάδας. Ο Μάνσα και ο Ταρέμι δηλαδή.
Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος στόπερ διάλεξε να φοράει το νούμερο 39, ενώ ο Ιρανός επιθετικός πήρε το 99.
Τερματοφύλακες: 1. Πασχαλάκης, 31. Μπότης, 88. Τζολάκης.
Αμυντικοί: 3. Ορτέγκα, 4. Μπιανκόν, 5. Πιρόλα, 6. Καλογερόπουλος, 20. Κοστίνια, 21. Βέζο, 23. Ροντινέι, 39. Γκουστάβο Μάνσα, 45. Ρέτσος, 70. Μπρούνο.
Επιθετικοί: 9. Ελ Κααμπί, 11. Γιάρεμτσουκ, 99. Ταρέμι.
Ο Ολυμπιακός εκτόξευσε την ποιότητα του ρόστερ του με τις τελευταίες προσθήκες του και πλέον είναι πανέτοιμος για μία ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν, με την επικείμενη συμμετοχή στη League Phase του Champions League. Υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ… τρίβει τα χέρια του, καθώς βλέπει ότι έχει τουλάχιστον δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ρεαλ Μαδρίτης και Σίτι ηγούνται στα έσοδα από χορηγίες και στη συνολική αξία συλλόγου.
Οι αποκαλούμενοι Enhanced Games, μια νέα διοργάνωση όπου οι αθλητές μπορούν να συμμετέχουν υπό την ενδεχόμενη χρήση ουσιών βελτίωσης απόδοσης.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Την ώρα που θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του Betsson Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ, στις 3 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε η ΕΠΟ.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μόντε Μόρις, με την Παρτιζάν να έχει προσπαθήσει -ανεπιτυχώς- να τον αποκτήσει νωρίτερα...
Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα πετύχαινε ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει σε ελληνικό γήπεδο και σχεδόν 15 χρόνια μετά, οι Νέοι της Μπενφίκα το... αντέγραψαν σχεδόν στο 100%!
Το θέμα του μισθού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν παραμένει στην επικαιρότητα, με έγγραφο που διέρρευσε να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στη Σερβία.
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.
Παρά τις σπουδαίες εμφανίσεις των Ντόντσιτς και Τζέιμς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Λος Άντζελες Λέικερς με 132-119 και πέρασαν στον ημιτελικό του NBA Cup όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ που ισοφάρισαν ένα ιστορικό ρεκόρ.
Ενώ η κόντρα του Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Άρνε Σλοτ συνεχίζεται, ο πρόεδρος της Saudi Pro League έκανε... άνοιγμα προς τον Αιγύπτιο σούπερσταρ.
Ενώ οι φήμες αποχώρησής του από το Μιλγουόκι είναι σε... έξαρση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνει κι άλλο... καύσιμο στη φωτιά, αγοράζοντας ένα οκταόροφο κτίριο στο Μπρούκλιν έναντι 14,1 εκατ. δολαρίων!
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε (11/12, 19:45) στην Τουρκία την Σαμσουνσπόρ, με στόχο τη νίκη που θα τη βάλει σε τροχιά οκτάδας στο Conference League.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007