Η Ρέιντζερς αντιμετωπίζει απόψε τη Μπριζ στο Βέλγιο, στη ρεβάνς της ήττα με 3-1 στο Άιμπροξ Παρκ για τα Play Off του Champions League. Τα πράγματα είναι δύσκολα για τους «Προτεστάντες», όμως υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Σίριλ Ντέσερς για το θαύμα της ανατροπής.
Ο Νιγηριανός στράικερ είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, όμως αποθεραπεύτηκε και είναι έτοιμος να παίξει. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής των Τζερς, Ράσελ Μάρτινς.
Ο Ντέσερς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το μέλλον του. Επειδή ο 30χρονος στράικερ δεν ταιριάζει στο πλάνο του προπονητή και στη χώρα μας συνδέεται όλο το καλοκαίρι με την ΑΕΚ και εσχάτως με τον Παναθηναϊκό.
«Εγώ θα τονίσω μόνο πως βρίσκομαι σε μία φανταστική ομάδα. Δεν είναι εύκολο, γιατί πάντα κάτι συμβαίνει εδώ και υπάρχει τεράστια πίεση. Αλλά γενικά πιστεύω ότι η Ρέιντζερς είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Για να φύγω από εδώ, κάτι θα πρέπει να είναι καλό και θα πρέπει να είναι μία άλλη μεγάλη ομάδα» σχολίασε ο Ντέσερς.
Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ντέσερς, αλλά οι προτάσεις της δεν καλύπτουν τη Ρέιντζερς. Η τελευταία προσφορά ήταν 5,2 εκατομμυρίων ευρώ και η σκωτσέζικη ομάδα απαιτεί περισσότερα από 6 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που θα μπορεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός, εφόσον ολοκληρώσει την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.