Νάσος Ηλιόπουλος: Επικίνδυνη η υποστελέχωση στο Κέντρο Υγείας Αίγινας
Πυρά εναντίον του υπουργού Υγείας από τον βουλευτή της Νέας Αριστεράς, που σημείωσε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης «λειτουργεί ως πλασιέ ιδιωτικών συμφερόντων.
Το Κέντρο Υγείας Αίγινας επισκέφθηκε ο βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.
Ο κ. Ηλιόπουλος τόνισε ότι «η υποστελέχωση στο Κέντρο Υγείας Αίγινας είναι ακραία και επικίνδυνη», υπογραμμίζοντας ότι αρκετές φορές «βγαίνουν βάρδιες χωρίς οδηγό ασθενοφόρου και χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό».
Αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό με τον πνιγμό γυναίκας, ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς εξαπέλυσε πυρά εναντίον του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, λέγοντας πως αντί να καλύψει τα κενά, τα βάζει με τους εργαζόμενους.
«Τη συγκεκριμένη μέρα δεν υπήρχε καμία βάρδια οδηγών ασθενοφόρου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντί να αναγνωρίσει το πρόβλημα, επιλέγει να απειλεί με πειθαρχικό τους εργαζόμενους οδηγούς, στους οποίους μάλιστα χρωστάνε δεκάδες μέρες άδειας» σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος.
«Πλασιέ ιδιωτικών συμφερόντων ο υπουργός»
«Η μόνη λύση είναι να καλυφθούν άμεσα τα κενά, ειδικά όταν στους πίνακες λοιπού επικουρικού προσωπικού υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό και για τη νοσηλευτική υπηρεσία και για οδηγούς», υπογράμμισε.
Τέλος, κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι «λειτουργεί ως πλασιέ ιδιωτικών συμφερόντων. Μόνο αυτό τους νοιάζει, και όχι η υγεία των πολιτών».
- Πέρασε από την Ελβετία η Λιόν (1-0), τέταρτη σερί νίκη για την Άστον Βίλα (1-0) – Η βαθμολογία του Europa League
- Γαλλία: Δεσμεύεται ότι δεν θα εγκαταλείψει τους Κούρδους της Συρίας – Επεισόδια σε διαδήλωση στη Μασσαλία
- Δανία: Βλέπει μια ευκαιρία για «ουσιαστική διαπραγμάτευση» με τις ΗΠΑ, λέει ο ΥΠΕΞ Ράσμουσεν
- LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ
- LIVE: Ουτρέχτη – Γκενκ
- LIVE: Ρόμα – Στουτγκάρδη



