Χουάντσο: «Γιατί να μην παίξουμε με τον αδελφό μου σε κάποιο σύλλογο;»
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναφέρθηκε στον νέο του ρόλο στην Εθνική Ισπανίας και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει συμπαίκτης με τον αδερφό του σε κάποιον σύλλογο.
Η Εθνική Ισπανίας θα εμφανιστεί αλλαγμένη στο φετινό Ευρωμπάσκετ, με τους Χουάντσο και Γουίλι Ερνανγκόμεθ να είναι οι νέοι αρχηγοί της «φούρια ρόχα» στην προσπάθεια που θα κάνει σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά.
Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε στη «MARCA» για τις αυξημένες αρμοδιότητες που θα έχει από εδώ και στο εξής, αλλά και για την πιθανότητα να γίνει συμπαίκτης με τον αδερφό του σε κάποιον σύλλογο.
Οι δηλώσεις του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:
Για το ότι εκείνος είναι πλέον ο βετεράνος: «Μακάρι να μην ήμουν εγώ βετεράνος και να βρίσκονταν εδώ ο Ρούντι, ο Τσάτσο ή ο Ρίκι (σ.σ. Ρούμπιο). Το λέω με όλη μου την καρδιά. Μου λείπουν πολύ, αλλά στο τέλος είναι ο νόμος της ζωής».
Για το Ευρωμπάσκετ: «Χρειάζεται λίγη υπομονή. Θα παίξουμε με γκαρντ 19–20 ετών. Δεν είναι σωστό να τους φορτώνουμε το βάρος του Ρίκι ή του Ραούλ Λόπεθ. Ούτε εμείς είμαστε Πάου Γκασόλ, ούτε ο Σάντι (Αλντάμα) είναι Μαρκ Γκασόλ. Θα παλέψουμε με ταπεινότητα, θα δώσουμε τα πάντα σε κάθε ματς».
Για τον αδερφό του, Γουίλι, και το αν θα έπαιζαν μαζί σε σύλλογο: «Για εμάς είναι τιμή να παίξουμε μαζί. Έχουμε εκπροσωπήσει την Εθνική για πολλά χρόνια, κερδίσαμε μαζί ένα Παγκόσμιο, ένα Ευρωπαϊκό. Είναι αναμνήσεις που θα κουβαλάμε για πάντα. Γιατί όχι να μην παίξουμε ξανά μαζί; Υπήρξε πιθανότητα στον Παναθηναϊκό, υπήρξε και στην Μπαρτσελόνα…
Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το μπάσκετ και η ζωή φέρνουν απρόβλεπτες στροφές».
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Ποιες είναι οι τέσσερις ομάδες που θέλουν τον Αντετοκούνμπο (vid)
- Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Η Αρμάνι Μιλάνο «ψάχνεται» για γκαρντ και κοιτάζει Φλιν ή Φρέιζερ
- Στη Λεωφόρο με τον Βόλο ο Παναθηναϊκός – Εκτός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Οι Σπερς στον τελικό του NBA Cup με «καυτό» Γουεμπανιάμα (111-109) – «Καθάρισε» ο Μπράνσον για τους Νικς (132-120)
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)




























![Γεννούν «σαν τα κουνέλια» τα αιγοπρόβατα της οικογένειας του «Φραπέ» [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/6774268-1200x800-1-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442