Ο Παναθηναϊκός έδωσε διευκρινίσεις για το «ναυάγιο» με Μπουτά
Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ακύρωση της μεταγραφής του Ορέλιο Μπουτά, αλλά έδωσε τη δική του εκδοχή για τις αιτίες.
Η μεταγραφή του Ορέλιο Μπουτά στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί και πλέον η επιβεβαίωση είναι επίσημη. Με μία λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, η «πράσινη» ΠΑΕ τόνισε ότι ο 28χρονος δεξιός μπακ δεν θα εγκατασταθεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης»
Ωστόσο, η επίσημη εξήγηση του Τριφυλλιού είναι τελείως διαφορετική από τους λόγους που διακινούνται από την Κυριακής στα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Μπουτά έφυγε εξαιτίας οικονομικών διαφορών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην Άιντραχτ.
«Οι διαπραγματεύσεις δεν τελεσφόρησαν» τονίζει κατηγορηματικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επιθυμώντας να προστατεύσει και τη φήμη του Μπουτά. Να θυμίσουμε ότι η UEFA είναι πολύ αυστηρή για το ιατρικό απόρρητο των παικτών και οποιαδήποτε υπόννοια, μπορεί να επισύρει νομικές διαδικασίες και ποινές.
Όπως και να έχει, ο Μπουτά δεν θα παίξει για το Τριφύλλι, ο Ρουί Βιτόρια θα έχει μοναδικό δεξιό μπακ τον Γιάννη Κώτσιρα για τα ματς με τη Σαχτάρ και οι άνθρωποι του club βγαίνουν ξανά στην αγορά για να πάρουν άλλον ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Μπουτά:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζει ότι οι διαπραγματεύσεις για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Αουρέλιο Μπούτα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν τελεσφόρησαν. Οτιδήποτε άλλο δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα».
- Η Χέιλι Μπίμπερ αναβιώνει την παιχνιδιάρικη καμπάνια της Ζιζέλ Μπούντχεν για την Victoria’s Secret
- Ο ημερήσιος αριθμός δολοφονιών στο Μεξικό μειώθηκε κατά 40% υπό την ηγεσία της Σεϊνμπάουμ
- «Χαλάνε την πιάτσα», «ο καιρός δεν είναι clickbait» – Οι προγνώσεις για τα χιόνια έφεραν κόντρες μετεωρολόγων
- Μεγάλες διαδηλώσεις στο Ιράν – Χωρίς Ίντερνετ η χώρα – Έκκληση για αυτοσυγκράτηση απευθύνει ο Πεζεσκιάν
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς αλλάζει τους Ευρωπαίους – Ποιες χώρες την χρησιμοποιούν και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Ολλανδία: Νεαροί επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο που τους έκανε παρατήρηση γιατί πετούσαν χιονόμπαλες – Ο 60χρονος πέθανε


