Ξεκίνησε η «έξοδος» των εκδρομέων – Το αδιαχώρητο στον Πειραιά
Πλήθος κόσμου βρίσκεται στον Πειραιά ξεκινώντας τις καλοκαιρινές διακοπές
Στους προορισμούς των διακοπών τους οδεύουν χιλιάδες πολίτες, με τον κόσμο να έχει συγκεντρωθεί στο λιμάνι του Πειραιά για να επιβιβαστεί στα πλοία.
Μάλιστα, μεγάλο ήταν το μποτιλιάρισμα στους πέριξ δρόμους του λιμανιού, ακόμα και λίγη ώρα μετά τις 06:00.
Κορυφώνεται η ακτοπλοϊκή δραστηριότητα στον Πειραιά
Η ακτοπλοϊκή δραστηριότητα αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα το απόγευμα, αλλά και το Σαββατοκύριακο, καθώς θα βρίσκεται σε εξέλιξη το πρώτο κύμα αδειών του Αυγούστου.
Μεγάλη προτίμηση οι πολίτες φαίνεται να δείχνουν στην Πάρο, την Σαντορίνη και τη Νάξο, ενώ οι περισσότεροι ταξιδιώτες αναφέρουν ότι οι διακοπές θα είναι ολιγοήμερες λόγω των απλησίαστων τιμών.
Λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης στο λιμάνι του Πειραιά έχει «επιστρατευτεί» μεγάλος αριθμός λιμενικών υπαλλήλων οι οποίοι ρυθμίζουν την κίνηση και καθοδηγούν πεζούς και οδηγούς. Από τον Πειραιά σήμερα αναχωρούν 19 δρομολόγια προς Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη, χωρίς σε αυτά να υπολογίζονται τα πλοία που πάνε Αργοσαρωνικό.
Γεμάτα τα ΚΤΕΛ
Πολύς είναι και ο κόσμος που βρίσκεται και σήμερα στα ΚΤΕΛ για τα ταξίδια τους στην ηπειρωτική χώρα, με προβλήματα κυκλοφορίας να εντοπίζονται σε αρκετούς δρόμους.
Η Λεωφόρος Αθηνών – Κορίνθου και η Λεωφόρος Αθηνών έχουν αυτή την ώρα αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα.
Σύμφωνα με την Τροχαία, μέσα στις επόμενες ώρες και κυρίως από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να ενταθούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω των εκδρομέων, ενώ σε ισχύ θα τεθούν και έκτακτα μέτρα στις εθνικές οδούς.
- Κινητοποιήσεις: Γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες και ραντεβού σε νέα πανελλαδική σύσκεψη
- Κέρκυρα: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες ο εμπρησμός αυτοκινήτων επιχειρηματία
- Ο Μόντο Ντουπλάντις αποκάλυψε με τι θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από τον στίβο
- Σομαλία: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στο Μογκαντίσου χωρίς σοβαρά επεισόδια – Η σημασία τους
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008
- ΗΠΑ: Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν τραβά την προσοχή… για λάθος λόγο
