Λήξη «συναγερμού» για την περιβόητη συνάντηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον γνωστό μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς, πριν από λίγες ημέρες στην Γαλλία.

Η φημολογία οτι ο σταρ των Λέικερς ενδέχεται να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τον άλλο μεγάλο σταρ του NBA τον Νίκολα Γιόκιτς, είτε στο Λος Άντζελες, είτε στο Ντένβερ είχε «φουντώσει» για τα καλά.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο συνεργάτης του Μάβερικ Κάρτερ και ο Ραζνάντοβιτς τα είπανε σε πολυτελές γιοτ, όχι για κάποια μεταγραφή του πρώτου αλλά για τη δημιουργία μια νέας λίγκας. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που θέλει να δημιουργήσει ο Κάρτερ με το πλάνο κάνει λόγο για ένα πρωτάθλημα το οποίο θα διεξάγεται σε οκτώ πόλεις και θα συμμετέχουν έξι ανδρικές και έξι γυναικείες ομάδες.