Μαζική απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στη Νέα Σμύρνη
Πολύτιμο δημόσιο χώρο εξασφαλίζει ο δήμος Νέας Σμύρνης απομακρύνοντας κατά δεκάδες εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα.
Σε μια μαζική επιχείρηση απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων προχώρησε ο δήμος Νέας Σμύρνης με σκοπό να αδειάσει τον δημόσιο χώρο εξασφαλίζοντας νέες θέσεις στάθμευσης αλλά και συνθήκες υγιεινής στην πόλη.
Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμος Νέας Σμύρνης σε σχετική του ανακοίνωση «συντονισμένες προσπάθειες για την απελευθέρωση θέσεων στάθμευσης που τόσο έχει ανάγκη η πόλη καταβάλει ο Δήμος Νέας Σμύρνης. Στο πλαίσιο αυτό η νέα εταιρεία που έχει αναλάβει απομάκρυνε σήμερα 18 οχήματα Ι.Χ. και ένα φορτηγό.
Η επιχείρηση απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της Νέας Σμύρνης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ενταθεί από τον Σεπτέμβριο.
Στόχος είναι να καθαρίσει τελείως η Νέα Σμύρνη από τα παρατημένα οχήματα που καταλαμβάνουν πολύτιμες θέσεις στάθμευσης και να αποδοθούν αυτές στους δημότες και τους επισκέπτες.
Σημειώνεται ότι από το 2024, οπότε και ανέλαβε η νέα Δημοτική Αρχή, έχουν απομακρυνθεί 120 οχήματα».
*πηγή φωτογραφιών, δήμος Νέας Σμύρνης
- «Το ποσό-μαμούθ που θα πάρει ως αποζημίωση ο Αμορίμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
- «Ελ. Βενιζέλος»: Ακυρώσεις πτήσεων λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Ντέμι Μουρ: Το τολμηρό καρέ του Δημήτρη Γιαννέτου και το leather look στο σόου της Gucci στο Μιλάνο
- Οι επαγγελματίες της εστίασης «αδειάζουν» την κυβέρνηση για τις αυξήσεις στο ΦΠΑ – Βουλιάζει ο τζίρος
- Στο Σύνταγμα ο Κουτσούμπας: Το πραγματικό δίλημμα είναι «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»
- Ένταση στο Σύνταγμα: Κρότου λάμψης και δακρυγόνα από τους αστυνομικούς στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη
