Γιώργος Σαμπάνης: Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του στην Αθήνα
Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας
Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Panik Live Productions ανακοινώνουν ότι η μεγάλη συναυλία του στην Αθήνα, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου αντί για τις 17 Σεπτεμβρίου.
Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
Όσοι επιθυμούν ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή των χρημάτων τους, μπορούν να κάνουν αίτηση μέχρι και τις 31 Ιουλίου, στέλνοντας email στο support@paniklive.gr ή επικοινωνώντας με το live chat της more.com.
Με τη συναυλία της 1ης Οκτωβρίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας κορυφώνεται η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Σαμπάνη, «Νιώσε Ό,τι Νιώθω Tour».
Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά ο πιο σπουδαίος ερμηνευτής και συνθέτης της γενιάς του θα συναρπάσει με τις αμέτρητες και διαχρονικές επιτυχίες του, το χαρακτηριστικό ερμηνευτικό πάθος του και την «εκρηκτική» ενέργειά του.
Μαζί του η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη.
- Εισιτήρια στο inTickets
- Άννα Βίσση: Γιόρτασε τα γενέθλια της στην πίστα – Η έκπληξη της κόρης της Σοφίας και των εγγονών της
- Πώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής επηρεάζουν εγκύους και βρέφη
- «Καθάρισαν» οι Σέλτικς στη Βοστόνη, εκτός έδρας νίκες για Μπουλς, Σπερς και Σίξερς – Τα αποτελέσματα του NBA
- Κρήτη: «Τον είδα, εκείνος τρόμαξε και έτρεξε στα χωράφια» – Μαρτυρία «κλειδί» για τον 33χρονο γιατρό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (20/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – Κηφισιά και τα υπόλοιπα ματς σε Super League και GBL
- Κολωνάκι: Η ώρα της αλήθειας για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου – Τα επιστημονικά ντοκουμέντα που «καίνε»


