Γιώργος Σαμπάνης: Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του στην Αθήνα
Την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας
Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Panik Live Productions ανακοινώνουν ότι η μεγάλη συναυλία του στην Αθήνα, στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας, θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου αντί για τις 17 Σεπτεμβρίου.
Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
Όσοι επιθυμούν ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή των χρημάτων τους, μπορούν να κάνουν αίτηση μέχρι και τις 31 Ιουλίου, στέλνοντας email στο support@paniklive.gr ή επικοινωνώντας με το live chat της more.com.
Με τη συναυλία της 1ης Οκτωβρίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας κορυφώνεται η φετινή καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Σαμπάνη, «Νιώσε Ό,τι Νιώθω Tour».
Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά ο πιο σπουδαίος ερμηνευτής και συνθέτης της γενιάς του θα συναρπάσει με τις αμέτρητες και διαχρονικές επιτυχίες του, το χαρακτηριστικό ερμηνευτικό πάθος του και την «εκρηκτική» ενέργειά του.
Μαζί του η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη.
- Εισιτήρια στο inTickets
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ


