Στην ιταλική Μπάρι θα συνεχίσει την καριέρα του Δημήτρης Νικολάου
Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Νικολάου είναι κοντά στη Μπάρι και θα παραχωρηθεί δανεικός από την Παλέρμο.
Κάτοικος Ιταλίας θα παραμείνει ο Δημήτρης Νικολάου, όπως υποστηρίζουν τα μέσα της χώρας, πρόκειται να δοθεί δανεικός στη Μπάρι από την Παλέρμο.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε βρεθεί στο στόχαστρο και της ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ίδιος δεν πρόκειται να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για Ελλάδα.
Το ρεπορτάζ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο για τον Νικολάου
.@sscalciobari, si avvicina Dimitris Nikolaou, difensore greco del @Palermofficial. Operazione in prestito seccohttps://t.co/6unryLEymJ
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) July 12, 2025
Ο έγκριτος Ιταλός αθλητικογράφος αναφέρει ότι ο 26χρονος στόπερ θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην ομάδα Serie B, χωρίς ωστόσο, να προβλέπεται όψιον υποχρεωτικής αγοράς στην συμφωνία.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νικολάου, έγινε παίκτης της Παλέρμο το καλοκαίρι του 2024 και την περασμένη σεζόν συμπλήρωσε 30 συμμετοχές στη Serie B και το Coppa Italia.
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστή σοκολάτα – Περιέχει αλλεργιογόνο
- Βίντεο: Τανκ έπεσε πάνω σε ρεπόρτερ που μετέδιδε ζωντανά από το Χαλέπι
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 57χρονος που πετούσε ανεξέλεγκτα οικιακές ηλεκτρικές συσκευές
- Γιατί οι γυναίκες του Ιράν ανάβουν τα τσιγάρα του με φλεγόμενες φωτογραφίες του Χαμενεΐ
- Μινεάπολη: Ο Δημοκρατικός δήμαρχος ανησυχεί για την έλλειψη αμεροληψίας στην ομοσπονδιακή έρευνα για τη δολοφονία
- Δραματικές ώρες για τον Μάρτιν Ντεμικέλις, κινδύνεψε να πνιγεί στην Ουρουγουάη (vid)


