
Θοδωρής Φέρρης: «Μαγική» sold out συναυλία με εκπλήξεις στο Κατράκειο
O Θοδωρής Φέρρης χάρισε μια μαγική βραδιά στο κοινό που πλημμύρισε τον θέατρο.
Ο Θοδωρής Φέρρης χάρισε μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά στο κοινό της Αθήνας, μέσα από τη «μαγική» και sold out συναυλία του, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.
Θοδωρής Φέρρης: Μια μοναδική μουσική βραδιά
Ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του γνώρισε την αποθέωση, καθώς δημιούργησε μία μοναδική ατμόσφαιρα και παρέσυρε το κοινό με τις δεκάδες προσωπικές επιτυχίες του, μεταξύ των οποίων το πρόσφατο «Κατάματα» και τα «Πάλι Πάλι», «Το Παίρνω Πάνω Μου», «Χίλια Κομμάτια», «Ζήσε Τη Στιγμή», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Παρασκευή», «24 Ώρες» και «Άλλη Μια Εμπειρία», καθώς και τις γεμάτες ψυχή και συναίσθημα ερμηνείες του.
Θοδωρής Φέρρης: Όταν στη σκηνή ανέβηκε και ο Νίνο
Μία από τις ιδιαίτερες στιγμές ήταν όταν ο Θοδωρής Φέρρης ερμήνευσε το νέο τραγούδι «Όνειρο Θα ‘Ναι Ξανά (Κούνια)», που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum, προκαλώντας ενθουσιασμό, ενώ επεφύλαξε κι ακόμα μια έκπληξη καθώς ανέβασε στη σκηνή τον καλό του φίλο Νίνο κι έκαναν μοναδικά ντουέτα.
Τη βραδιά «άνοιξαν» ο Onemanshow και η Foxy Lee.
Το «Κατάματα Tour» συνεχίζεται
Ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία «Κατάματα Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live Productions, σε όλη την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με διάφορες στάσεις.
Προπώληση εισιτηρίων
- Η Μονακό γυρίζει σελίδα: Ο Φιλίπε Λουίς ο εκλεκτός για τον πάγκο των Μονεγάσκων
- Κικίλιας: Θα υπερασπιστούμε τη ναυτιλία, τη βαριά βιομηχανία της χώρας, ως κόρη οφθαλμού
- Νίκη για τους εργαζόμενους AI της Samsung: Η απεργία στη νότια Κορέα οδήγησε σε μπόνους ύψους 350.000 ευρώ
- Ευρωπαϊκή καμπάνα 200 εκατ. ευρώ για τα παράνομα προϊόντα στο Temu
- Περισσότερα σπίτια, λιγότερο CO2, χαμηλότερο κόστος: Η άλυτη στεγαστική εξίσωση στην Ευρώπη
- Λίβανος: Φονικές επιθέσεις του Ισραήλ – «Προσπαθεί να επεκτείνει την κατοχή» στα νότια της χώρας






