Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Καλοσκάμη: Υπέστη κάταγμα κλείδας
Ο τραυματισμός του Δημήτρη Καλοσκάμη στον ώμο αποδείχθηκε τελικά ιδιαίτερα σοβαρός, με τον νεαρό μέσο να περνά την πόρτα του χειρουργείου.
Ιδιαίτερα σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Δημήτρη Καλοσκάμη στον ώμο, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να έχει υποστεί κάταγμα στην αριστερή κλείδα.
Μάλιστα αύριο θα επιστρέψει στην Αθήνα για να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου και να αποκαταστήσει το πρόβλημα, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.
Το φιλικό και ο τραυματισμός
Η Ένωση έδωσε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπέερσχοτ, της οποίας και επιβλήθηκε με 4-1, σε ένα παιχνίδι όπου ο Έλληνας μέσος αγωνίστηκε περίπου 16 λεπτά αφού πέρασε ως αλλαγή του Αμπουμπακαρί Κοϊτά στο 74ο λεπτό της συνάντησης.
Μετά το παιχνίδι οι παίκτες που δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έπαιξαν οικογενειακό διπλό, με τον Καλοσκάμη να πέφτει άτσαλα στο έδαφος και να τραυματίζεται στον ώμο.
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- «Στη λίστα για τον πάγκο του Άρη ο Λάκοβιτς» (pic)
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Μπενίτεθ οι Κοντούρης και Τουμπά ενόψει Ολυμπιακού
- Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Εφές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442