
Τροχαία: Εντατικοί έλεγχοι σε κεντρικές λεωφόρους στα νότια προάστια – Βεβαιώθηκαν 266 παραβάσεις
Ειδική εξόρμηση πραγματοποίησε η Τροχαία το βράδυ του περασμένου Σαββάτου πραγματοποιώντας συνολικά 1.076 ελέγχους
Δεκάδες παραβάσεις βεβαίωσε η Τροχαία κατά τη διάρκεια ειδικής εξόρμησης σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Νοτιοανατολικής Αττικής που πραγματοποιήθηκε από βραδινές ώρες του Σαββάτου (28-6-2025) έως πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (29-6-2025).
Όπως επισημαίνεται η επιχείρηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής με ιδιαίτερη έμφαση στην αποτροπή τέλεσης αυτοσχέδιων αγώνων, την επικίνδυνη οδήγηση και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Εκατοντάδες έλεγχοι
Στην ειδική εξόρμηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν 1.076 έλεγχοι σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Νοτιοανατολικής Αττικής (Λ. Ποσειδώνος, Λ. Αλίμου, Λ. Αθηνών-Σουνίου).
Συνολικά βεβαιώθηκαν 266 παραβάσεις, όπως ενδεικτικά, για τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, επικίνδυνους ελιγμούς, επίδειξη ικανοτήτων, μη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας, υπερβολική ταχύτητα.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν αφαιρέσεις 37 αδειών ικανότητας οδήγησης, 18 αδειών κυκλοφορίας και 37 κρατικών πινακίδων.
Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με την ίδια ένταση και θα διενεργούνται σε περιοχές της Αττικής που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Πληθωρισμός: Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία των τιμών
- Η ποικιλία στην άκσηση «χαρίζει» χρόνια ζωής
- Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ – Προς νέο γύρο συνομιλιών οδεύουν ΗΠΑ και Ιράν
- Συνταγή: Φρουτάλια



