Κένι: «Ανυπομονώ να κερδίσουμε αγώνες και τρόπαια» (pic)
Ο Τζόντζο Κένι έστειλε το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του ΠΑΟΚ, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόντζο Κένι για τα επόμενα 3+1 χρόνια, με τον Άγγλο δεξιό οπισθοφύλακα να τίθεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου από την έναρξη της προετοιμασίας του Δικεφάλου του Βορρά.
Ο 28χρονος αμυντικός μάλιστα, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ως παίκτης του ΠΑΟΚ φορώντας και τη φανέλα της ομάδας.
«Γεια σας παιδιά. Τζόντζο Κένι εδώ. Δεν μπορώ να περιμένω μπροστά σας και να κερδίσω αγώνες και τρόπαια. Πάμε», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δίνοντας το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.
Η ανάρτηση του Τζόντζο Κένι:
- Ουκρανία: Δεν έχω πειστεί ότι κάποια μέρα η Ρωσία θα κλείσει συμφωνία, λέει ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ
- Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα που το παιδί του έβαλε τέλος στη ζωή του
- Σαλαμίνα: «Τον είδαν να φοράει την ακριβή καδένα της» – Μαρτυρία για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη
- Περού: Το κοινοβούλιο συζητά την αποπομπή του υπηρεσιακού προέδρου για «ανάρμοστη συμπεριφορά»
- Σαλαμίνα: Το στοιχείο «κλειδί» για τη δολοφονία της Φαιναρέτης Μπαξεβάνη & ο ένστολος μάρτυρας
- Γουινέα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, οι 10 γυναίκες, εξαιτίας κατάρρευσης αυτοσχέδιου χρυσωρυχείου
