«Κανείς δεν… ακουμπάει τον Μέσι» – Ο ξεκάθαρος κανόνας στις προπονήσεις της Αργεντινής
Ο νεαρός στόπερ της Μπελγκράνο, Μαριάνο Τρόιλο αποκάλυψε πως απαγορεύεται ν’… ακουμπήσει κάποιος τον Λιονέλ Μέσι στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής
Τα παιχνίδια της Εθνικής Αργεντινής με Κολομβία και Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, ήταν ξεχωριστά για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπελγκράνο, Μαριάνο Τρόιλο, καθώς ο νεαρός κεντρικός αμυντικός κλήθηκε για πρώτη φορά στην Αλμπισελέστε.
Ο στόπερ της Μπελγκράνο είχε να πει πολλά για την πρώτη του εμπειρία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αργεντινής, μόνο που προχώρησε και σε αποκαλύψεις που μάλλον δεν θ’ άρεσαν στον ομοσπονδιακό προπονητή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, Λιονέλ Σκαλόνι.
Ο Τρόιλο αναφέρθηκε στις προπονήσεις με το μεγάλο αστέρι της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σούπερ σταρ της ομάδας.
Ωστόσο είπε και κάποια πράγματα για την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Μέσι ακόμα και στις προπονήσεις και οι δηλώσεις του Τρόιλο προκάλεσαν αίσθηση.
Όλα αφορούν τον ξεκάθαρο… κανόνα που φαίνεται να ισχύει στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής, ένας κανόνας που απαγορεύει σε οποιονδήποτε ακόμα και ν’ ακουμπήσει τον Μέσι σε προπόνηση της αλμπισελέστε.
«Ο μοναδικός που δεν μπορείς ν’ ακουμπήσεις είναι, ξέρετε ποιος. Δεν τον ακουμπάς, δεν τον βρίσκεις. Δεν τον έβρισκα εγώ, αλλά ούτε και ο Σάμουελ.
Ακόμα και ο φροντιστής που μοιράζει τις φανέλες δεν… ακουμπά. Είναι ένας κανόνας που κανείς δεν μπορεί ν’ αλλάξει», ήταν η τοποθέτηση του Τρόιλο και μετά από τις συγκεκριμένες δηλώσεις έγινε ένας μικρός χαμός στο διαδίκτυο.
Τα όσα είπε ο νεαρός στόπερ της Μπελγκράνο επιβεβαιώνουν την φημολογία που υπήρχε, ότι δηλαδή κανείς δεν επιτρέπεται να κάνει ούτε τάκλιν στον Μέσι κατά την διάρκεια της προπόνησης.
Βέβαια θα πρέπει να επισημανθεί ότι ο Τρόιλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ηγέτη της Αργεντινής και τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχθηκε, αναφέροντας χαρακτηριστικά.
«Με υποδέχθηκε πολύ καλά και μ’ έκανε να αισθανθώ άμεσα μέλος της ομάδας».
Για τάκλιν όμως στον Μέσι, ούτε που του… σκέφτηκε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, καθώς ο κανόνας πρέπει να τηρείται.
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο


