Αγιος Παντελεήμονας: Μαχαίρωμα με έναν νεκρό σε διαμέρισμα – Προσαγωγή ατόμου
Μαχαιρωμένος στον λαιμό βρέθηκε 35χρονος σε διαμέρισμα στον Αγιο Παντελεήμονα Αθηνών ενώ έχει προσαχθεί συγκάτοικός του που φέρεται να ενεπλάκη σ' επεισόδιο με το θύμα.
Ενα άτομο έχει προσαχθεί και εξετάζεται για τον θάνατο με μαχαίρι 35χρονου Αφγανού σε διαμέρισμα στον Αγιο Παντελεήμονα Αθηνών (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
35χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στον λαιμό σε διαμέρισμα στον Αγιο Παντελεήμονα Αθηνών
Ο προσαχθείς, ιρανικής υπηκοότητας, 45 ετών, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης να τριγυρνάει «σαν χαμένος» στη διασταύρωση των οδών Μηθύμνης και Πατησίων, στην Πλατεία Αμερικής.
Οταν ρωτήθηκε είπε πως ενεπλάκη σ’ επεισόδιο με συγκάτοικό του στο διαμέρισμα όπου διέμεναν επί της οδού Ιεροσολύμων, στον Αγιο Παντελεήμονα.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο διαμέρισμα όπου βρήκαν σε λουτρό αίματος τον συγκάτοικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό.
Αλλοι δυο συγκάτοικοι
Στο ίδιο διαμέρισμα έμεναν και δύο ακόμη αλλοδαποί, επίσης Αφγανοί, 23 ετών και οι δύο, για τους οποίους δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τυχόν προσαγωγή τους ή εμπλοκή τους στο αιματηρό επεισόδιο.
- Τουρκία: Προφυλακίστηκε δημοσιογράφος αντιπολιτευόμενης εφημερίδας για «διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών»
- Ιράν: Φρουροί της Επανάστασης από τον Λίβανο έπληξαν την Κύπρο με drone, λέει ο πρωθυπουργός
- Γαλλία: Η διασπασμένη αριστερά νικήτρια του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI, ξεπέρασε τα 113 το Brent στο άνοιγμα των αγορών
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση έπειτα από το δεύτερο μπλακ άουτ μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε; Απειλούμαστε!


