Εργατικό δυστύχημα στη Νάξο – 41χρονος καταπλακώθηκε από οροφή κτηρίου που κατέρρευσε
Τραγικός θάνατος για 41χρονο εργάτη σε κατεδάφιση κτηρίου στη Νάξο - Τον καταπλάκωσε η πλάκα. Προανάκριση από την αστυνομία
Τραγικό τέλος είχε η εργασία ενός 41χρονου αλλοδαπού εργάτη στη Νάξο, ο οποίος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια εργασιών κατεδάφισης σε κτήριο στην περιοχή της Μικρής Βίγλας.
Αναμένεται να διακομιστεί στην Αθήνα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του
Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του naxostimes.gr, ο άτυχος άνδρας συμμετείχε σε κατεδάφιση παλαιού κτίσματος, όταν κατέρρευσε η πλάκα (οροφή/ταβάνι) του κτηρίου και τον καταπλάκωσε, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Το χρονικό της τραγωδίας στη Νάξο
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι. Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα η αστυνομία, η πυροσβεστική υπηρεσία Νάξου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 41χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, ενώ οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς όμως ήταν ήδη νεκρός.
Για το τραγικό περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου
Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου, ενώ αναμένεται να διακομιστεί στην Αθήνα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Για το τραγικό περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εργατικό δυστύχημα.
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»



