Κατερίνα Καινούργιου: Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας έγινε νονά
H Κατερίνα Καινούργιου έγινε νονά.
Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε χθες Κυριακή 01 Ιουνίου νονά για ακόμα μία φορά, βαφτίζοντας τον γιο της αγαπημένης της φίλης, Κατερίνας Καλίνογλου, ο οποίος πήρε το όνομα Μαρίνος.
Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει δίπλα στο νεοφώτιστο που βάφτισε
Η παρουσιάστρια του Alpha δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό από τη βάφτιση στο προφίλ της στο instagram. Η Καινούργιου ανήρτησε φωτογραφίες με τη φίλη της και τον βαφτιστήρι της, ενώ μας έδειξε και τον δεύτερο νονό του μικρού Μαρίνου, τον Γιώργο Μπιθαρά.
Κατά τη διάρκεια της βάφτισης, στο πλεύρό της ήταν ο αγαπημένος της Παναγιώτης.
Η ανάρτηση στο Instagram
«Να μας ζήσει ο Μαρίνος μας. Ο δρόμος της ζωής του να είναι γεμάτος ευτυχία και ευλογίες… Σ’ ευχαριστώ φιλενάδα μου που με επέλεξες για πνευματική του μητέρα… Σ’ αγαπάω και σε θαυμάζω… για όλα όσα έχεις καταφέρει (ξέρεις εσύ ) είσαι τόσο υπέροχη και αξιοθαύμαστη μανούλα…», έγραψε στη λεζάντα.
- Τραμ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Παρασκευή – Ποιοι σταθμοί δεν θα λειτουργούν
- Το βίντεο της χρονιάς έφτιαξε ο Πανιώνιος και δείχνει τον δρόμο σε ομάδες, αθλητές και γονείς (vid)
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε 6 συλληφθέντες που πετούσαν σε χωράφι μπάζα και απόβλητα
- Ακτίδα φωτός μέσ’την τραγωδία: Οικογένεια ξαναβρίσκει τον σκύλο της, που αγνοούταν μετά το δυστύχημα στην Ισπανία
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου οι εργασίες – «Παρέλαση» παλαίμαχων για να κλείσουν
- Συναίνεση και πορνογραφία: Τι μαθαίνουμε (ξανά) από το σκάνδαλο Grok;



