Τα δημοσιεύματα για τον Ορμπελίν Πινέδα και ομάδες της πατρίδας του Μεξικανού, που θέλουν να τον αποκτήσουν δίνουν και παίρνουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα από την ΑΕΚ.
Όπως αναφέρουν και στο εξωτερικό το πρωί της Παρασκευής, η Μοντερέι έχει βάλει για τα καλά στο… μάτι τον Πινέδα, αναφέροντας πως η ομάδα που αγωνίζεται ο Σέρχιο Ράμος, θα καλύψει την ρήτρα του παίκτη της ΑΕΚ και θα τον αποκτήσει από τους «κιτρινόμαυρους».
Ο Πινέδα και τα 8 εκατ. στην ΑΕΚ
Συγκεκριμένα, οι «Ραγιάδος» σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κέρι Ρουίζ, ετοιμάζονται να πληρώσουν τα 8 εκατ. ευρώ στην «Ένωση», ενώ θα προσφέρουν και ένα δελεαστικό συμβόλαιο στον Πινέδα.
Ο Μεξικανός άσος, που θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού με την εθνική του ομάδα για το Gold Cup, καλείται να αποφασίσει και ο ίδιος αν θέλει να μείνει στην Ευρώπη και την ΑΕΚ ή αν θα επιστρέψει στην πατρίδα του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.