Μετά τις Λάτσιο και Φιορεντίνα, η Μπολόνια είναι η ομάδα που τσεκάρει την υπόθεση του αρχηγού του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη.
Το ιταλικό Μέσο αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως ο προπονητής των Κυπελλούχων, Βιντσέντζο Ιταλιάνο ψάχνει επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα αλλά και στη δημιουργία, με τον στράικερ των «πράσινων» να έχει αυτά τα στοιχεία.
Τι λένε στην Ιταλία για Ιωαννίδη και Μπολόνια
Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως «παρά τον ανταγωνισμό από τις Φιορεντίνα και Λάτσιο, υπάρχει ελπίδα έπειτα και από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας». Να σημειωθεί πως και το περασμένο καλοκαίρι απάσχολησε τη Μπολόνια ο Ιωαννίδης, αλλά η περίπτωσή του «εγκαταλήφθηκε σεζόν λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων του Παναθηναϊκού».
Ο Ιωαννίδης ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν πραγματοποιώντας 42 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 11 γκολ και μοιράζοντας μόλις μία ασίστ.
Όλα αυτά την ώρα που ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πρόβλημα με το Cost Control της UEFA και θα πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών το φετινό καλοκαίρι.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.