Ο Χρήστος Μανδάς σε δηλώσεις στην «il tempo» αναφέρθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και την ενδεχόμενη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού στην Λάτσιο όπου αγωνίζεται ο διεθνής πορτιέρε.
Ο 23χρονος τερματοφύλακας στάθηκε πως θα ήταν όνειρο για τον Ιωαννίδη να έρθει στους «μπλε», όμως δεν γνωρίζει αν θα τον αφήσει ο Παναθηναϊκός να φύγει.
Παράλληλα, ο Μανδάς τόνισε ότι είχε μιλήσει στον Έλληνα επιθετικό του «Τριφυλλιού» και το περασμένο καλοκαίρι για το ίδιο θέμα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μανδά:
«Στη Λάτσιο αρέσει ένας συμπαίκτης σου στην εθνική ομάδα της Ελλάδας, τον Φώτη Ιωαννίδη. Το γνωρίζεις αυτό;», ήταν η ερώτηση που του τέθηκε.
«Ναι, φυσικά και το ξέρω. Επίσης του μίλησα για το θέμα αυτό το περασμένο καλοκαίρι. Προφανώς και θα είναι ένα όνειρο για τον Φώτη να έρθει και να παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά δεν ξέρω ο Παναθηναϊκός εάν θέλει να τον αφήσει καθώς είναι και ο αρχηγός του», ήταν τα πρώτα λόγια του Μανδά ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να περιγράψει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του.
Είναι ένας φονιάς στη μεγάλη περιοχή. Αυτόν τον χρόνο σκόραρε λιγότερα τέρματα γιατί είχε έναν τραυματισμό που τον επηρέασε, αλλά σας εγγυώμαι ότι είναι αρκετά δυνατός. Επίσης, είναι αρκετά καλός στο να βοηθάει και την ομάδα του, βοηθάει και στην άμυνα αλλά ανοίγει και χώρους για τους συμπαίκτες του».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.