Μεγάλη ένταση υπήρξε στο παιχνίδι της Τζένοα με τη Λάτσιο, με τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας να πετάνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αντικείμενα και καπνογόνα. Στον αγώνα όμως ο Χρήστος Μανδάς δέχτηκε στην πλάτη ένα από αυτά, ωστόσο δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό.
Μετά από την άμεση παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου, διαπιστώθηκε ότι ο Μανδάς ήταν σε θέση να συνεχίσει κανονικά το παιχνίδι, με τον ίδιο όμως να τρομοκρατείτε μόλις ένιωσε το καπνογόνο στην πλάτη του.
La partita tra Genoa e Lazio è stata sospesa per qualche minuto per lancio di fumogeni ?
«Ξαφνικά ένιωσα κάτι ζεστό στην πλάτη μου. Αρχικά φοβήθηκα και μετά κατάλαβα τι είχε συμβεί. Παρ’ όλα αυτά ο φόβος έφυγε μετά και συνέχισα να παίζω, διότι στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να φοβάσε. Αλλά ήμουν «μέσα» στο παιχνίδι, ήμουν «παρών» μετά από αυτό που συνέβη».
Genoa – Lazio : «Lega Italiana figli di puttana» Protestation de la #GradinataNord contre la Lega après le report des matchs suite à la mort du Pape. Aucun moment de recueillement n’avait eu lieu après la mort des jeunes ultras foggiani par exemple #Genoa#genoalazio (23.04.25) pic.twitter.com/BAe5XeYklE
Ο Μανδάς αναφέρθηκε και στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επισημαίνοντας και το μεγάλο στόχο που έχει τεθεί: «Όπως πάντα σε δύσκολες στιγμές, μόνο οι οικογένειες μπορούν να προχωρήσουν μπροστά. Κι εμείς είμαστε σαν οικογένεια και όλοι θέλουμε να παίξουμε στο Champions League την επόμενη χρονιά».
Για την καθιέρωσή του κάτω από τα δοκάρια της Λάτσιο επισήμανε: «Εργάζομαι σκληρά με τον προπονητή τερματοφυλάκων, γίνεται σωστή δουλειά. Επίσης, διόττι στην ομάδα υπάρχουν παίκτες υψηλού επιπέδου. Αν δεν υπήρχε αυτό το υψηλό επίπεδο, θα ήταν αδύνατο να παίζεις σε κάθε αγώνα».
Εγώ είμαι πάντα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Πρώτα έπαιξα στην Ευρώπη, τώρα λίγο στο πρωτάθλημα και για μένα είναι σημαντικό να είμαι πάντα έτοιμος. Στο μυαλό μου έχω πάντα να παίζω».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.