Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την απόπειρα δωροδοκίας δικαστή
Ο καταγγελλόμενος ο οποίος είναι πρόσωπο γνωστό στις αρχές από το παρελθόν, αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών για το αδίκημα της κακουργηματικής δωροδοκίας δικαστή με αφορμή την καταγγελία από αρεοπαγίτη.
Ο καταγγελλόμενος ο οποίος είναι πρόσωπο γνωστό στις αρχές από το παρελθόν, αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα δωροδοκίας καταγγέλθηκε από αρεοπαγίτη μετά την παράδοση σε αυτόν επιστολής με την οποία συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές και με αυτή του ζητούσε να παρέμβει σε εκκρεμή υπόθεση με την υπόσχεση οικονομικού ανταλλάγματος.
Η επιστολή σύμφωνα με πληροφορίες παραδόθηκε στον ίδιο τον δικαστή από το συγκεκριμένο άτομο το οποίο μετέβη χθες για το σκοπό αυτό στον Άρειο Πάγο.
Στην επιστολή γινόταν αναφορά σε συγκεκριμένη εκκρεμή υπόθεση και υπήρχε η παράκληση για παρέμβαση του δικαστικού λειτουργού, ενώ παράλληλα αφηνόταν υπαινιγμός για την παροχή οικονομικών ανταλλαγμάτων.
Ο ανώτατος δικαστικός μόλις διάβασε το περιεχόμενο της επιστολής αμέσως προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές παραδίδοντας την επιστολή ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για τη διαλεύκανση αυτής της τόσο σοβαρής υπόθεσης.
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου


