Δίπλα στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο ΟΑΚΑ και στο πλευρό του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» να κάνουν το νταμπλ στην ιστορική φετινή σεζόν.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνει το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ μετά από 35 χρόνια σε έναν μεγάλο τελικό και φυσικά στοχεύουν στο νταμπλ, στην ιστορική σεζόν της συμπλήρωσης των 100 χρόνων «ζωής» του συλλόγου.
Χαιρέτησε παίκτες και διαιτητές
Ο ηγέτης των Πειραιωτών είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας του λιμανιού και μάλιστα, λίγο πριν τη σέντρα, βρέθηκε και στον αγωνιστικό χώρο -μαζί με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση- προκειμένου να χαιρετίσει έναν έναν όλους τους ποδοσφαιριστές και το διαιτητικό τιμ.
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα (vid)
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι» (vid)
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442