Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έχει… ξεκινήσει στην κερκίδα, αρκετή ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξή του, όταν ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το νταμπλ σε μια ιστορική σεζόν στα 100 του χρόνια και ο ΟΦΗ από την πλευρά του θα θελήσει επίσης να γράψει Ιστορία, «ψάχνοντας» το δεύτερο τρόπαιό του.
Το γήπεδο είχε γεμίσει αρκετή ώρα πριν τη σέντρα και ήδη ο κόσμος των δύο ομάδων έχει δημιουργήσει καταπληκτική ατμόσφαιρα στις εξέδρες, σε μια γιορτή που ολοκληρώνει τη σεζόν 2024-25 στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Πειραιώτες έχουν στο πλευρό τους σχεδόν 35.000 κόσμου, ενώ αντίθετα οι Κρητικοί είναι κάτι λιγότερο από 20.000.
Και στις δύο πλευρές, φυσικά τα συνθήματα δίνουν και παίρνουν, με «ερυθρόλευκους» και «ασπρόμαυρους» να κάνουν ό,τι μπορούν να δώσουν ώθηση στην ομάδα τους σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
LIVE: ΑΕΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Άρης Betsson για το Game 1 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Παράγοντες της ΕΠΟ έχουν επιδοθεί σε κούρσα στήριξης του Λανουά, αν και δεν είναι αρμόδιοι, και δίνουν την εντύπωση ότι θέλουν να προκαταβάλουν τις εξελίξεις. Οι ΠΑΕ δεν πήραν επίσημη θέση