Πρώτη εθνική συνάντηση του δικτύου τοπικών συμβούλων της ευρωπαϊκής Ένωσης στη Χάλκη
Στη συνάντηση συμμετείχαν πάνω από 30 αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα.
Ολοκληρώθηκε εχθές η Πρώτη Εθνική Συνάντηση του Δικτύου Τοπικών Συμβούλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), η οποία διοργανώθηκε από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με την πολύτιμη στήριξη του Δήμου Χάλκης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν πάνω από 30 αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες εκτίμησαν ιδιαίτερα την ευκαιρία να συζητήσουν προβλήματα που τους απασχολούν και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές και καινοτόμες ιδέες στο ακριτικό νησί της Χάλκης.
Ο Δήμος Χάλκης τόνισε τις προσπάθειες που γίνονται για να αντιμετωπισθεί το φαινόμενο ερημοποίησης του νησιού και αναγνώρισε την έμπρακτη υποστήριξη της ΕΕ στις προσπάθειες του δήμου.
Στα πλαίσια της συνάντησης, η Αντιπροσωπεία γιόρτασε μαζί με το Δήμο και το Δίκτυο Τοπικών Συμβούλων της ΕΕ την Ημέρα της Ευρώπης, με εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των σχολείων της Χάλκης.
Ενίσχυση αλληλεπίδρασης
Το Δίκτυο Αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί σύμπραξη του ευρωπαϊκού δικτύου BELC («Οικοδομώντας την Ευρώπη με Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης») και του Δικτύου Τοπικών Συμβούλων της Επιτροπής των Περιφερειών, με σκοπό την παροχή έγκυρης πληροφόρησης και την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης μεταξύ των αιρετών και των ευρωπαϊκών θεσμών.
- Ιωάννινα: Σοκάρει ο 16χρονος που δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα ανηλίκων
- Η κρίσιμη εβδομάδα των κεντρικών τραπεζών
- Παναθηναϊκός: Η αρχική 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ (pic)
- Κουβέιτ: Ιταλική βάση που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ επλήγη από drone – Έχει δοθεί εντολή μερικής εκκένωσης
- Σοκ και Όσκαρ: Από τον «φόρεμα-κύκνος» της Μπιορκ στο δεξί πόδι της Τζολί – Εφτά Oscar looks που άλλαξαν τους κανόνες

