Η πρώτη μεγάλη συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου είναι γεγονός! Όλες οι λεπτομέρειες
Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται για μια μοναδική συναυλία στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας τη Δευτέρα 14 Ιουλίου! –
Η Κατερίνα Λιόλιου έρχεται να συναρπάσει την Αθήνα με την πρώτη της μεγάλη συναυλία, γιορτάζοντας μαζί με τον κόσμο που την έχει αγκαλιάσει και τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, την κυκλοφορία του νέου της album «To Δικό Μου DNA».
Υπό τον τίτλο «Celebrating “Το Δικό Μου DNA” album release», η Κατερίνα Λιόλιου κλείνει ραντεβού με το κοινό στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας τη Δευτέρα 14 Ιουλίου για μία μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική και συναισθήματα που θα χαραχθούν βαθιά στη μνήμη μας.
Η Κατερίνα Λιόλιου, η πιο επιτυχημένη ερμηνεύτρια της γενιάς της, θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά live όλα τα τραγούδια του album «Το Δικό Μου DNA», τις μεγάλες πολυπλατινένιες επιτυχίες της καθώς και τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας, με το δικό της χαρακτηριστικό πάθος, σε μια εντυπωσιακή παραγωγή της Panik Live Productions.
Special guest ο FY, ο artist με τα διαδοχικά hits που «σαρώνουν» το Spotify και το YouTube.
Μαζί της ο ταλαντούχος δημιουργός και τραγουδιστής Γιάννης Φακίνος.
- Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets
- Χαμός στο Αμύντας – Ανόρθωση: Ένταση, «γαλλικά» και ξύλο (vid)
- Στην αυλή του Μαξίμου οι υποκλοπές, «δείχνει» ξανά την κυβέρνηση ο Ντίλιαν – Τα αναπάντητα ερωτήματα
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες από σήμερα το βράδυ
- Το Ιράν δεν μπορεί να «κερδίσει» τον πόλεμο – Μπορεί όμως να αναγκάσει τις ΗΠΑ να υποχωρήσουν με 4 τακτικές
- Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε νεαρός στο Σύνταγμα μετά την παρέλαση έγινε viral
- Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία






