Ταράτσα του Φοίβου: Επιστρέφει στο θέατρο Άλσος
Από τις 28 Μαϊου και κάθε Τετάρτη, το θέατρο Άλσος φοράει τα καλοκαιρινά του για να υποδεχθεί την «Ταράτσα του Φοίβου».
Το Αττικό καλοκαιράκι, παρά τις φημολογίες περί του αντιθέτου, είναι ξανά εδώ. Τρελό, απρόβλεπτο, απαστράπτον και ντεκαποτάμπλ. Και -ως γνωστόν- φέρνει πάντα μαζί του τη γρανίτα, τις νυχτερινές βόλτες στις καβάτζες, τον σκούφο θαλάσσης, το μονοκίνι και την «Ταράτσα του Φοίβου» στο θέατρο Άλσος.
Με θίασο ανανεωμένο και ημιπαράφρονα, κείμενα σπαρταριστά, καλλιτεχνικό επιτελείο multi-universe και ορχήστρα υπερωκεανίου θα τα πει όλα, θα γελάσει με όλα, θα καλέσει τους φίλους της και θα τραγουδήσει, σηκώνοντας το ποτήρι της – και κάποια φρύδια.

Ταρατσάρχης και οικοδεσπότης, συγγραφέας, στιχοπλόκος και ρεσεψιονίστ ο Φοίβος Δεληβοριάς. Multitasker, πολυεργαλείο, ποιητής, μίμος και τα πάντα ανατρέπων ο εκ των ων ουκ άνευ Θανάσης Αλευράς.
Για δεύτερη χρονιά μαζί μας η κάστα ντίβα της κωμωδίας, το σκηνικό τέρας, η ποθητή κι εκτυφλωτική Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Για πρώτη φορά ο κωμικός σίφουνας, ο ηθοποιός-αστερισμός, ο άνθρωπος που δεν ξέρουμε αν είναι άνθρωπος, ο Πάνος Παπαδόπουλος.
Κα βεβαίως, η μεγάλη επιστροφή! Το κορίτσι που ξεκίνησε από δω και πλέον ταξιδεύει φτιάχνοντας κήπους και παραδείσους με τη φωνή και με το μαγικό της είναι: η Νεφέλη Φασούλη.
Επίσης στη σκηνή τρεις θαυμάσιοι νέοι χορευτές, τρία firebirds έτοιμα να μας πάρουν στα φτερά τους: η Έλσα Σίσκου, ο Θάνος Ραγκούσης και ο Μιχάλης Κριεμπάρδης.
Και κάθε βδομάδα εκτάκτως καλεσμένοι κορυφαίοι και νεότεροι του τραγουδιού, της κωμωδίας, της ταχυδακτυλουργίας, των ακροβατικών, του drag show.
Συντελεστές
Φοίβος Δεληβοριάς
Θανάσης Αλευράς
Γαλήνη Χατζηπασχάλη
Πάνος Παπαδόπουλος
Νεφέλη Φασούλη
Μαζί τους:
Έλσα Σίσκου
Θάνος Ραγκούσης
Μιχάλης Κριεμπάρδης
Μουσικοί:
Γιάννης Δίσκος: Ενορχηστρώσεις – Πνευστά
Σωτήρης Ντούβας: Τύμπανα
Κωστής Χριστοδούλου: Πλήκτρα
Λάμπης Κουντουρόγιαννης: Κιθάρες
Yoel Soto Gonzalez: Μπάσο
Σκηνοθεσία: Άγγελος Τριανταφύλλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Μπιτούνη
Κείμενα: Φοίβος Δεληβοριάς
Σκηνικά: Άγγελος Μέντης
Κοστούμια: Αλεξάνδρα – Αναστασία Φτούλη
Χορογραφίες: Εύη Σούλη
Ηχοληψία: Γιάννης Πετρόλιας
Ηχολήπτης Σκηνής: Νίκος Κόλλιας
Φωτισμοί / Σχεδιασμός: Παναγιώτης Τσεβρένης
Φωταγραφίες – Video: Δημήτρης Μακρής
Artwork: Μυρτώ Δεληβοριά
Video Art: Μαύρα Γίδια – Μάριος Γαμπιεράκης
Φιλικό Αρχείο: Σιδερής Πρίντεζης
Μακιγιάζ: Χρύσα Ράικου
Χτενίσματα Περούκες: Κωνσταντίνος Κολιούσης
Προπώληση εισιτηρίων στο inTickets.
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ανδρουλάκης: Εκλογές τώρα, απατηλό όνειρο η τρίτη θητεία ΝΔ
- «Μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο, ή και καθόλου» λέει καθηγητής Γεωλογίας για το υγρό τσιμέντο στη Κυψέλη
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
- Massive Attack: Δυστοπία, Τομ Γουέιτς και επιστροφή στη δισκογραφία με έναν ύμνο για σκοτεινούς καιρούς
- Μητσοτάκης: Με ειρωνείες στην αντιπολίτευση «απάντησε» για τα «γαλάζια» σκάνδαλα
- Καμερούν: Ο Πάπας Λέων καταγγέλλει έναν κόσμο που «ρημάζεται από τυράννους»
- Περιβαλλοντικές οργανώσεις κατά ΥΠΕΝ για την πολεοδόμηση σε περιοχές Natura
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442