H Euroleague επέβαλλε ποινές σε Αταμάν και Μπετσίροβιτς για τη συμπεριφορά τους στο Game 1
Εργκίν Αταμάν και Σάνι Μπετσίροβιτς τιμωρήθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή της Euroleague, η οποία τους επέβαλλε πρόστιμα.
Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Αναντολού Εφές με 87-83 στο ΟΑΚΑ, για το πρώτο παιχνίδι των play-off της Euroleague, με τους «πράσινους» να παίρνουν την πρώτη νίκη, στο φινάλε του ματς.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι προπονητές των δύο ομάδωμν, Εργκίν Αταμάν και Σάνι Μπετσίροβιτς άσκησαν έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές και για αυτό τον λόγο τιμωρήθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή της Euroleague, το απόγευμα της Τετάρτης (23/4).
Οι τεχνικοί κατηγορήθηκαν για έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές, σύμφωνα με το άρθρο 27.2β και θα πληρώσουν αμφότεροι 8.000 ευρώ πρόστιμο.
Aναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague
«Στον κ. Σάνι Μπετσίροβιτς, τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού AKTOR επιβλήθηκε με πρόστιμο 8.000 ευρώ, για πράξεις που εκπροσωπούν έλλειψη σεβασμού κατά της διαιτητικής ομάδας στον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR – Αναντολού Εφές, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.β) του πειθαρχικού κώδικα της EuroLeague Basketball.
Στον κ. Εργκίν Αταμάν, προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR επιβλήθηκε πρόστιμο 8.000 ευρώ, για πράξεις που εκπροσωπούν έλλειψη σεβασμού κατά της διαιτητικής] ομάδας στον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR – Αναντολού Εφές, σύμφωνα με το άρθρο 27.2.β) του πειθαρχικού κώδικα της EuroLeague Basketball».
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν από Ισραήλ, ΗΠΑ να ερευνήσουν τον βομβαρδισμό εναντίον δημοσιογράφων στον Λίβανο
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
