Εφές – Μερκεζεφέντι 97-100: Εντός έδρας ήττα πριν τον Παναθηναϊκό
H Aνατολού Εφές ηττήθηκε στο «Σινάν Ερντέμ» από τη Μερκεζεφέντι, με 100-97, λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.
Η Ανατολού Εφές ηττήθηκε από τη Μερκεζεφέντι με 100-97, στο «Σινάν Ερντέμ», για την 26η αγωνιστική της Super Lig, λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για τα play-off της Euroleague.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στη διάθεση τους τον Ελάιζα Μπράιαντ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο και ενδέχεται να απουσιάσει από το Game 1 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εκτός και ο Μπομπουά που υπολογίζεται να χάσει μεγάλο μέρος της post-season.
Από αγωνιστική πλευρά, ο Τζόρνταν Νουόρα έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά οι 24 πόντοι του δεν ήταν αρκετοί για να δώσει στην Εφές την 20η νίκη της στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους, ήταν οι Μούντι (26π, 9α, 4α) και Βαν Γουίν (21π, 4ρ, 2α).
Με αυτόν τον τρόπο, η Εφές παρέμεινε στην τρίτη θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 19 νίκες και επτά ήττες, ενώ η Μερκεζεφέντι ανέβηκε στην 12η θέση, έχοντας επίδοση εννέα νίκες και 17 ήττες.
Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι οκτώ περνάνε στα play-off της Super Lig, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας.
Η βαθμολογία της Super Lig
- ΠΑΣΟΚ: Στροφή στο ενεργειακό, συνδιάσκεψη στη Δυτική Μακεδονία και σχέδιο εκλογικής «εισβολής» στην Αττική
- Γιατί το ποδόσφαιρο έγινε το μεγαλύτερο σκηνικό των οίκων πολυτελείας
- Λαϊκές αγορές: Ξεκινούν από σήμερα πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον
- «ΤΑΠ ΑΟΥΤ»: Θα φτάσει τα όριά του, θα τα ξεπεράσει και θα συνεχίσει να παλεύει – Ένας καθηλωτικός μονόλογος στο Μικρό Γκλόρια
- Στο συρτάρι 6 χρόνια η σύμβαση που θα απέτρεπε το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια και ας φωνάζουν οι ελεγκτές για «αεροπορικά Τέμπη»
- Με ζεστές τις μηχανές περιμένουν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις οι αγρότες – Ετοιμάζεται για το plan b το Μαξίμου


