Θεσσαλονίκη: 38χρονος παρέσυρε σπίτι του 13χρονη και αποπειράθηκε να ασελγήσει εις βάρος της
Η σοκαριστική υπόθεση αποπλάνησης ανήλικης σημειώθηκε στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη - Σχηματίστηκε δικογραφία και για αρπαγή
Δικογραφία για αρπαγή μιας 13χρονης αλλά και γενετήσιες πράξεις εις βάρος της σχηματίστηκε για έναν 38χρονο σε περιοχή του δήμου Πυλαίας Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη.
Ο 38χρονος μετέφερε την 13χρονη στο σπίτι του αλλά και στο Σέιχ Σου και προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος της
Σύμφωνα με το thestival.gr, το ανήλικο κορίτσι φαίνεται να έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του κατηγορουμένου τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο 38χρονος την έπεισε να φύγει από το σπίτι της οικογένειάς της και να τον ακολουθήσει.
Στη συνέχεια την οδήγησε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του όπου σύμφωνα με τις Αρχές, επιχείρησε να προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγο αργότερα την μετέφερε με το αμάξι του στο Σέιχ Σου, όπου και πάλι επιχείρησε να κάνει πράξη τις αρρωστημένες ορέξεις του.
Θεσσαλονίκη: Επισταμένη έρευνα
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 38χρονος (ημεδαπός) εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία και διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Στην εξιχνίαση της υπόθεσης – αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση – οδήγησε η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πυλαίας Χορτιάτη.
- Αισιόδοξος Αμερικανός πρέσβης για Γροιλανδία – Βλέπει τη κρίση σαν ευκαιρία για ΝΑΤΟ
- O Λεβαδειακός και η ευκαιρία για +9 από τον Παναθηναϊκό – Βόλος και Ατρόμητος «μάχονται» στο Πανθεσσαλικό
- Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στα Καπετανιανά – Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι
- Γιατί το Landman είναι κάτι περισσότερο από πετρελαϊκή προπαγάνδα του «drill, baby, drill»




