Το γκολ του Σίλβα που έδωσε την πρόκριση στον ΟΦΗ (vid)
Στο 79′ ο ΟΦΗ ισοφάρισε τον Αστέρα (1-1) στο Ηράκλειο, ένα γκολ που έδωσε τελικά στους Κρητικούς την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Αστέρας μπορεί να προηγήθηκε με το γκολ του Μούμο στο 10′ και να ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη (0-1), αλλά ο ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να βρει γκολ πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Στο 79′ ο Νέιρα βρήκε στα δεξιά τον Γκονθάλεθ, εκείνος σέντραρε και ο Σίλβα με κεφαλιά έκανε το 1-1 για την ομάδα του Ηρακλείου, που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ στις 17 του Μάη.
Δείτε το γκολ ισοφάρισης του ΟΦΗ με τον Σίλβα:
Αξίζει να σημειωθεί πως στη φάση του γκολ ο Αστέρας έπαιζε προσωρινά με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Ντέλι και το πλήρωσε δεχόμενος το τέρμα, με το οποίο πλέον βρίσκεται πίσω στο συνολικό σκορ των δύο αγώνων.
Το γκολ με το οποίο είχε ανοίξει το σκορ ο Αστέρας Τρίπολης:
- Η ποινή-ρεκόρ στον Βαγιέχο προκαλεί παγκόσμιο διάλογο
- Χείμαρρος ο Καραπαπάς για την πραξικοπηματική παραμονή Λανουά: «Έχει αποτύχει πλήρως, θα σας καταγγείλουμε στην UEFA»
- ΕΠΟ: Λανουά για 2 ακόμη χρόνια, Super Cup στις 12/8 και αλλαγές στο Κύπελλο
- O Κουρτουά επενδύει στην Γκενκ του Καρέτσα
- «Παππού, πάρε το κύπελλο»: Τα εγγόνια του Αντσελότι τον… λύγισαν λίγο πριν το Μουντιάλ (vid)
- Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ζουμπκόφ – Ολοκληρώνεται η μεταγραφή
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» στέψη στον Λαιμό ή… ξανά Game 5
- Ο Άρης και η αναμονή για Σπανούλη – Πότε θα απαντήσει ο Έλληνας τεχνικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442