Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ (3-1).
Σκόρερ ήταν ξανά ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στο 51′, με τον Ουκρανό σέντερ φορ να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα του στο ντέρμπι.
Ο Ροντινέι έκανε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Γιάρεμτσουκ με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ντραγκόφσκι, κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του Πειραιά.
Δείτε το 3-1 για τον Ολυμπιακό:
Το γκολ του Μλαντένοβιτς για τον Παναθηναϊκό (2-1)
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.