Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 0-3: Στα ημιτελικά του FA Cup οι Αετοί (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με εντυπωσιακό 3-0 της Φούλαμ μέσα στο «Κρέιβεν Κότατζ» και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας
Με μία επιβλητική εμφάνιση και ένα άνετο 3-0, η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Έμπερετσι Έζε να ηγείται των φιλοξενούμενων.
Ο Έμπερετσι Έζε, λίγες μέρες μετά το πρώτο του γκολ με την Εθνική Αγγλίας, πρωταγωνίστησε και πάλι, πετυχαίνοντας γκολ και ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του Όλιβερ Γκλάνσερ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Στο 34ο λεπτό, με εξαιρετικό δεξί σουτ έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Λίγο αργότερα, στο 38′, έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, βρίσκοντας τον Σαρ και αυτός νίκησε τον Λένο για το 2-0. Το κερασάκι στην… τούρτα για την Κρίσταλ Πάλας έβαλε ο Ενκέτια στο 75′ με πλασέ.
Με αυτή τη νίκη, η Κρίσταλ Πάλας γίνεται η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει θέση στα ημιτελικά του FA Cup και πλέον περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της στη μάχη για έναν ιστορικό τελικό. Η ομάδα του Γκλάσνερ δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς την κατάλληλη στιγμή, θέλοντας να διεκδικήσει έναν μεγάλο τίτλο που θα σφραγίσει τη φετινή της εξαιρετική πορεία.
Στις 19:15 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, με την Μπράιτον να υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αύριο (30/3) είναι προγραμματισμένες οι αναμετρήσεις: Πρέστον – Άστον Βίλα στις 15:30 και Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι στις 18:30.
Το πρόγραμμα των προημιτελικών του FA Cup:
Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας 0-3
29/3 19:15 Μπράιτον – Νότιγχαμ
30/3 15:30 Πρέστον – Άστον Βίλα
30/3 18:30 Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (pic)
- Γάζα: Νεκρός ανώτατος διοικητής της Χαμάς σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
- Στόλισαν… αυτοκίνητα και έγιναν viral στο Ηράκλειο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον Μύρο (Χιλετζάκη;) «που έχει πάρει πεντεκοσάρι στην πάρτη του» αναφέρεται ο Φραπές σε συνομιλία
- H Τέιτ ΜακΡέι μιλά για τις φυλλάδες που «κρεμούν στα μανταλάκια» τις τολμηρές τραγουδίστριες


