Κρήτη: Συνελήφθη 44χρονος που κρατούσε σε άθλιες συνθήκες 6 σκύλους μέσα σε θερμοκήπιο
Σε έλεγχο που έκανε ειδικό κλιμάκιο διαπιστώθηκε να κρατά τα έξι σκυλιά μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας - Συνελήφθη ενώ βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές παραβάσεις
Στη σύλληψη ενός 44χρονου άνδρα προχώρησαν οι αρχές το απόγευμα της Παρασκευής στην Ιεράπετρα στην Κρήτη, καθώς διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε έξι σκυλιά χωρίς να τηρεί τους κανόνες ευζωίας.
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου στο πλαίσιο των δράσεων για την προστασία των ζώων.
Διοικητικές παραβάσεις
Σε βάρος του συλληφθέντος βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές παραβάσεις, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.
Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «συνελήφθη χθες (28.03.2025) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων.
Ειδικότερα στο πλαίσιο συγκρότησης του ειδικού κλιμακίου ελέγχων από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου για την προστασία των ζώων, πραγματοποιήθηκε χθες έλεγχος σε θερμοκήπιο ιδιοκτησίας ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε να διατηρεί έξι (6) σκυλιά μη τηρώντας των κανόνες ευζωίας και συνελήφθη ενώ βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές παραβάσεις.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας».
- Ναύπλιο: «Πράσινο φως» για το πρώτο καταδυτικό πάρκο
- ΚΚΕ για Byron: Ο κρατικός μηχανισμός ενάντια στα μπλόκα των αγροτών «παραλύει» όταν οι δρόμοι κλείνουν από την ανεπάρκειά του
- LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
- Ζητείται αποζημίωση για τους πληγέντες από Daniel-Elias κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας
- Χάνει το ματς με την ΑΕΚ ο Μορόν
- Μήπως με βίασαν και δεν το θυμάμαι; – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στη σειρά ντοκιμαντέρ για τον Diddy

