Οι Θάντερ άλωσαν τη Βοστώνη με «σεληνιασμένο» Γκίλτζιους Αλεξάντερ (vid)
Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ πέρασαν και από το TD Garden της Βοστώνης επικρατώντας των Σέλτικς με 118-112, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Σάι – Γκίλτζιους Αλεξάντερ.
Ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ σκόραρε 34 πόντους και ο Τσετ Χόλμγκρεν έκανε double-double, με 23 πόντους και 15 ριμπάουντ, και οι Θάντερ επικράτησαν 118-112 των Σέλτικς στο «TD Garden» και έκλεισαν θέση στα playoffs του NBA.
Το ματς θα μπορούσε να είναι και προάγγελος των τελικών στο NBA με τις δύο ομάδες να αποτελούν ίσως τις πιο σταθερές και καλές ομάδες μαζί με τους Καβαλίερς, με την Οκλαχόμα να μετρά 17 νίκες στα τελευταία 18 παιχνίδια.
Ο Τζέισον Τέιτουμ σκόραρε 33 πόντους για τη Βοστώνη, η οποία είχε 5 διαδοχικές νίκες και 15 από αυτές στους 18 τελευταίους αγώνες της. Ο Αλ Χόρφορντ, από την πλευρά του, ήταν «διπλός» με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Ντέρικ Γουάιτ τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του NBA:
Χοκς-Χόρνετς 123-110
Σέλτικς-Θάντερ 112-118
Ράπτορς-Σίξερς 118-105
Χιτ-Κλίπερς 104-119
Ρόκετς-Σανς 111-104
Γκρίζλις-Τζαζ 122-115
Σπερς-Μάβερικς 126-116
Νάγκετς-Τίμπεργουλβς 95-115
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση της ΔΑΟΕ στην Κρήτη για τις παράνομες επιδοτήσεις – 15 συλλήψεις
- Θάνος Μικρούτσικος: Η εξομόλογηση της συζύγου του για τον χωρισμό τους και την πολιτική
- Αγρότες: Στο λιμάνι Θεσσαλονίκης με τρακτέρ από τη βόρεια Ελλάδα – Αύριο οι κρίσιμες αποφάσεις
- Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδό
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- «Ακριβοί στα πίτουρα, φτηνοί στο αλεύρι»: Κακουργήματα στα μπλόκα, πλημμελήματα στις υποκλοπές



