Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα οι τέσσερις Τούρκοι για τη διπλή δολοφονία

Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα οι τέσσερις Τούρκοι για τη διπλή δολοφονία

Οι τέσσερις Τούρκοι κατηγορούνται για τη δολοφονία δύο ομοεθνών τους τον Δεκέμβριο του 2024 στη Γλυφάδα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν νωρίτερα, οι τέσσερις Τούρκοι που συνελήφθησαν σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη δολοφονική επίθεση στη Γλυφάδα, στις αρχές Δεκεμβρίου 2024, κατά την οποία σκοτώθηκαν δύο ομοεθνείς τους, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ένας ακόμη.

Οι 4 συλληφθέντες καθώς και ακόμη 9 άτομα που είχαν προσαχθεί και φέρονται να είναι συνεργοί τους,, μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων το πρωί της Κυριακής κάτω από ισχυρά μέτρα της αστυνομίας. Συγκεκριμένα οι 9 φέρονται να συνέδραμαν τους τέσσερις φερόμενους ως βασικούς κατηγορούμενους να διαφύγουν της σύλληψης αμέσως μετά τη διάπραξη της εγκληματικής ενέργειας.

Ο εισαγγελέας με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας άσκησε σε βάρος των εννέα ατόμων  ποινική δίωξη για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής κατά συναυτουργία και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοκατοχή, της πλαστογραφίας, της  επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για άνθρωπο και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί τους παρόντος για της υπόθεση έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες, οι οποίες στην εξέλιξη της έρευνας αναμένεται να συνενωθούν.Όλοι οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία .

Διπλή δολοφονία στη Γλυφάδα – Είχαν βρει καταφύγιο σε airbnb οι εκτελεστές

Σύμφωνα με την  ΕΡΤ , αμέσως μετά την εκτέλεση των δύο Τούρκων και τον τραυματισμό του τρίτου στις 9 Δεκεμβρίου 2024,  στο κέντρο της Γλυφάδας οι τέσσερις φερόμενοι ως εκτελεστές βρήκαν καταφύγιο σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα νότια προάστια, τα οποία μάλιστα φρόντιζαν να αλλάζουν κάθε εβδομάδα για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Οι ίδιοι φέρεται να μην ήρθαν ποτέ σε επαφή με τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων αυτών, παρά μόνον οι 9 που συνελήφθησαν ως συνεργοί τους, οι οποίοι τους έδιναν τα κλειδιά, έκαναν τις συμφωνίες με τους ενοικιαστές των διαμερισμάτων αυτών και φρόντιζαν για όλες τις καθημερινές αγορές και τις τροφοδοσίες, ώστε οι τέσσερις φερόμενοι ως εκτελεστές να μην βγουν ποτέ από τα διαμερίσματα αυτά και να μη γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο