Βεζένκοφ για τα Τέμπη: «Όλοι μαζί για να λάμψει η αλήθεια»
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τραγωδία των Τεμπών.
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Περιστερίου εκτός έδρας, με τον Σάσα Βεζένκοφ να μιλά για την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Ο Βούλγαρος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την τραγωδία των Τεμπών αναφέροντας μεταξύ άλλων πως είμαστε όλοι μαζί για να λάμψει η αλήθεια.
Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:
Για το παιχνίδι: «Κρατάμε την άμυνα του 2ου ημιχρόνου. Δεχθήκαμε 45 πόντους από το Περιστέρι στο πρώτο ημίχρονο, είναι κάτι που δεν μας αντιπροσωπεύει, δεν παίξαμε καθόλου σκληρά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε να κυνηγήσουμε μπάλες, να πάμε σε επαφές.
Με το Περιστέρι είναι το τρίτο ματς που δυσκολευόμαστε, κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αυτά τα ματς είναι το πως οι δύο «αιωνιοι» θα τα καθαρίσουν. Έχουμε ακόμα 3 ματς και άλλα 7 στην Ευρωλίγκα. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία».
Για το ματς με την Παρτιζάν την Παρασκευή: «Η Παρτιζάν μας κέρδισε στον πρώτο γύρο. Δεν μας αρέσει να χάνουμε από την ίδια ομάδα δύο φορές, όπως έγινε με τη Φενέρ. Εχουμε μεγάλο κίνητρο να μείνουμε στην πρώτη θέση. Στα 100 χρόνια του συλλόγου θέλουμε να κερδίσουμε».
Για τα Τέμπη: «Είμαστε όλοι μαζί, ο ελληνικός λαός έδειξε πόσο δυνατός είναι και τι ενότητα μπορεί να δώσει. Με αυτές τις 57 ψυχές και τις οικογένειές τους όλοι μαζί για να λάμψει η αλήθεια».
- Ελβετία: Έντεκα τραυματίες σε έκρηξη κατά τη διάρκεια καρναβαλικών εορτασμών
- Η απίθανη ιστορία πίσω από τα lai see της Κίνας – Τα best seller για το 2026τ
- Μπορεί η Γερμανία να επανακάμψει με την άνοδο των αμυντικών δαπανών;
- Μαρούσι – Καρδίτσα 78-77: Τεράστια ανάσα για τους Αμαρουσιώτες με μεγάλο τρίποντο του Κινγκ! (vid)
- Η μεγάλη «μάχη» του καλοκαιριού θα είναι για τον Λουκεμπά
- Μαρκήσιος, κατάσκοπος, αμφιλεγόμενος, βασιλιάς των prints: Η άγνωστη οδύσσεια του Εμίλιο Πούτσι στο φως



