Βιτόρια: «Οι λεπτομέρειες στο τέλος δεν ήταν με το μέρος μας»
Με δηλώσεις του μετά την ήττα-αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ο Ρούι Βιτόρια σημείωσε πως η ατομική ποιότητα και έμπνευση καθόρισαν το αποτέλεσμα
Με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των «πρασίνων», Ρούι Βιτόρια σημείωσε ότι η απόδοση των παικτών του έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και πως λεπτομέρειες στο τέλος δεν ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκόυ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουί Βιτόρια:
«Ηταν ένα παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει, ξέραμε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες, Είχαμε μια φαση για να σκοράρουμε στο τέλος και στην επόμενη φάση καθορίστηκε το αποτέλεσμα. Αμφίρροπο ματς. Στο πρώτο μερος θεωρώ ημασταν καλύτεροι, σπάσαμε το pressing του Ολυμπιακού και είχαμε ευκαιρίες.
Στο 2ο μερος δεν ήμασταν τόσο καλοί, κέρδισαν μέτρα αλλα δεν ήταν απειλητικοί. Μας έλειψε η επιθετικότητα σε καποια σημεία. Η ατομική ποιότητα και η έμπνευση καθόρισαν το ματς. Οι λεπτομέρειες στο τέλος δεν ήταν με το μέρος μας».
Ίνγκασον: «Δύσκολο να αποδεχτείς μια τέτοια κατάσταση…»
Ο Ίνγκι Ίνγκασον εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι δύσκολο να αποδεχτείς αυτή την κατάσταση.
Για το ματς: «Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς μια τέτοια κατάσταση, 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη χάσαμε ευκαιρία να σκοράρουμε, 30 δευτερόλεπτα πριν ο Ολυμπιακός έχασε ένα πέναλτι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να το αποδεχθείς, υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, είναι δύσκολο να αποδεχθείς αυτή την πραγματικότητα» δήλωσε ο Ίνγκασον.
Για τα επόμενα ντέρμπι: «Θα πρέπει να δούμε παιχνίδι με παιχνίδι πως θα προχωρήσουμε. ‘Έχουμε δύσκολους αγώνες ακόμα μπροστά μας. Για να μπορέσεις να πετύχεις καλά αποτελέσματα εξαρτάται από προσωπική ποιότητα και τις λεπτομέρειες. Υπήρχαν ευκαιρίες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, την Κυριακή έρχεται ένας καινούργιος αγώνας και συνεχίζουμε»
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.