Βιτόρια: «Οι λεπτομέρειες στο τέλος δεν ήταν με το μέρος μας»
Με δηλώσεις του μετά την ήττα-αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, ο Ρούι Βιτόρια σημείωσε πως η ατομική ποιότητα και έμπνευση καθόρισαν το αποτέλεσμα
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με συνολικό σκορ 2-1 αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των «πρασίνων», Ρούι Βιτόρια σημείωσε ότι η απόδοση των παικτών του έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και πως λεπτομέρειες στο τέλος δεν ήταν με το μέρος του Παναθηναϊκόυ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουί Βιτόρια:
«Ηταν ένα παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει, ξέραμε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες, Είχαμε μια φαση για να σκοράρουμε στο τέλος και στην επόμενη φάση καθορίστηκε το αποτέλεσμα. Αμφίρροπο ματς. Στο πρώτο μερος θεωρώ ημασταν καλύτεροι, σπάσαμε το pressing του Ολυμπιακού και είχαμε ευκαιρίες.
Στο 2ο μερος δεν ήμασταν τόσο καλοί, κέρδισαν μέτρα αλλα δεν ήταν απειλητικοί. Μας έλειψε η επιθετικότητα σε καποια σημεία. Η ατομική ποιότητα και η έμπνευση καθόρισαν το ματς. Οι λεπτομέρειες στο τέλος δεν ήταν με το μέρος μας».
Ίνγκασον: «Δύσκολο να αποδεχτείς μια τέτοια κατάσταση…»
Ο Ίνγκι Ίνγκασον εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως είναι δύσκολο να αποδεχτείς αυτή την κατάσταση.
Για το ματς: «Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείς μια τέτοια κατάσταση, 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη χάσαμε ευκαιρία να σκοράρουμε, 30 δευτερόλεπτα πριν ο Ολυμπιακός έχασε ένα πέναλτι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να το αποδεχθείς, υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, είναι δύσκολο να αποδεχθείς αυτή την πραγματικότητα» δήλωσε ο Ίνγκασον.
Για τα επόμενα ντέρμπι: «Θα πρέπει να δούμε παιχνίδι με παιχνίδι πως θα προχωρήσουμε. ‘Έχουμε δύσκολους αγώνες ακόμα μπροστά μας. Για να μπορέσεις να πετύχεις καλά αποτελέσματα εξαρτάται από προσωπική ποιότητα και τις λεπτομέρειες. Υπήρχαν ευκαιρίες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, την Κυριακή έρχεται ένας καινούργιος αγώνας και συνεχίζουμε»
- Κόντρα στην Παρί για να ξεκινήσει σερί ο Παναθηναϊκός
- Ώρα… Europa League για τον ΠΑΟΚ: Για την ανατροπή κόντρα στη Θέλτα ο Δικέφαλος του βορρά
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πρόκριση στο Πλζεν
- Ξυλάς στο in: Οι σπουδές, η προσπάθεια να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και η συνύπαρξη με τον Τσιτσιπά (pics)
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Ρεάλ Μαδρίτης – Μπενφίκα 2-1: Ανατροπή και πρόκριση στους «16» για τη Βασίλισσα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442