Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pic)
Οι επιλογές του Ρούι Βιτόρια κόντρα στον Ολυμπιακό (5/2, 19:30), για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα (5/2, 19:30), από τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και ο Ρούι Βιτόρια έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα παραταχθούν οι «πράσινοι», στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τον Λοντίγκιν κάτω από την εστία, όπως συνηθίζεται στα ματς του Κυπέλλου, τους Βαγιαννίδη, Ίνγκασον, Πάλμερ-Μπράουν και Μλαντένοβιτς στην τετράδα της άμυνας, τους Ουναχί, Μαξίμοβιτς και Τσέριν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Τετέ, Πελίστρι στα φτερά, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιωαννίδη.
Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Πάλμερ – Μπράουν, Μλαντένοβιτς, Ουναχί, Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννίδης.
=Our starting 11 for today’s game against Olympiacos #Panathinaikos #PAOFC #greekcup #defend_the_title #OLYPAO #GB32 pic.twitter.com/4reVkh2z9H
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) February 5, 2025
Στον πάγκο για τους «πράσινους»: Ντραγκόφσκι, Φικάι, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Σιώπης, Τζούρισιτς, Σφιντέρσκι, Νταμπίζας.
- Live: Εκτακτη συνέντευξη Τύπου Τραμπ για τους δασμούς
- ΕΠΟ: Μια απομονωμένη διοίκηση ψάχνει διέξοδο
- Αιματηρό επεισόδιο στη δομή μεταναστών στη Ριτσώνα – Μαχαίρωσαν 20χρονο
- «Τρελή» πορεία 86χρονου στο κέντρο της Λαμίας – «Θα παρέδιδα τον Ιούλιο το αυτοκίνητό μου»
- «Λουκέτο» σε 6 εταιρίες της Σάρα Φέργκιουσον μετά τη σύλληψη του πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: Αναπαράσταση ζητά ο καθ’ ομολογίαν δράστης, σοκαρισμένος δηλώνει ο αρχιφύλακας



