Απείλησε με τον Τσικίνιο ο Ολυμπιακός (vid)
Την πρώτη καλή στιγμή του ντέρμπι είχε ο Ολυμπιακός, με τον Τσικίνιο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή του Παναθηναϊκού, στο 10ο λεπτό.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς του 1-1, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την πρώτη καλή στο ματς με τον Τσικίνιο.
Συγκεκριμένα, στο 10ο λεπτό του ντέρμπι, ο Όρτα βρήκε τον συμπατριώτη του στην περιοχή των «πράσινων», εκείνος υποδέχθηκε την μπάλα, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λοντίγκιν.
Δείτε την ευκαιρία του Τσικίνιο
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- «Δεν υπάρχει ικανοποίηση για τον Σορτς στον Παναθηναϊκό»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Αίτημα για μόνιμη συμμετοχή στη Euroleague κατέθεσε ο ΠΑΟΚ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442