STOP στα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα
Αποφασισμένη η δημοτική Αρχή να απελευθερώσει δημόσιο χώρο από τα παρατημένα αυτοκίνητα.
Στην απόσυρση εγκαταλελειμμένων οχημάτων από δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Η Διεύθυνση Πρασίνου & Περιβάλλοντος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων σύμφωνα με τη νομοθεσία, μετά από καταγραφή και ειδοποίηση των ιδιοκτητών τους. Τα οχήματα που δεν απομακρύνονται εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας οδηγούνται σε εξουσιοδοτημένα κέντρα ανακύκλωσης, συμβάλλοντας στη βιώσιμη διαχείριση αποβλήτων.
«Να απαλλάξουμε την πόλη από το μεγαλύτερο μέρος αυτών των οχημάτων»
Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης υπογραμμίζει:
«Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που ταλανίζουν τις σύγχρονες πόλεις και γίνονται αιτίες είτε για πρόκληση αισθητικής ρύπανσης είτε για πρόκληση ατυχημάτων, είναι το φαινόμενο των εγκαταλελειμμένων οχημάτων. Σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Μπαξεβανάκη, δίνουμε μια μάχη για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των κατοίκων της πόλης για καλύτερη ποιότητα ζωής στις γειτονιές.
Με συστηματική προσπάθεια και εντατικούς ρυθμούς, στοχεύουμε να απαλλάξουμε την πόλη από το μεγαλύτερο μέρος αυτών των οχημάτων. Καλώ τους πολίτες να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια δηλώνοντας τα εγκαταλελειμμένα οχήματα στις γειτονιές τους στην αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Πρασίνου & Περιβάλλοντος. Η συνεργασία όλων μας είναι καθοριστική για να κάνουμε την πόλη μας πιο ασφαλή και προσβάσιμη».
- Θέατρο Από Μηχανής: ‘Ενας μήνας κινητοποιήσεων σωματείων για την καθυστέρηση δεδουλευμένων
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Στα δικαστήρια Καλαμάτας για να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες
- Τσουκαλάς για εκλογή Πιερρακάκη: «Θετική εξέλιξη, όχι συγχωροχάρτι στην αποτυχημένη οικονομική πολιτική»
- «Μια Νύχτα Μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στο MEGA
- Κικίλιας: Καταβολή Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες συνολικού ύψους 22.160.000 ευρώ
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 14χρονη με σοβαρά συμπτώματα μέθης – Χειροπέδες σε ανήλικη και στη μητέρα της

